LELKIZŐ

Szerző Angie

1 hónapja

Nem teljesülhet a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének álma

Kökény Dani mindenkit meghatott a történetével és a hangjával is, de az élő műsorba nem került be.

Kökény Dániel végül nem jutott be az élő műsorba, ám így is hálás a Sztárban sztár leszek! című műsornak, ahol megmutatta tehetségét és megosztotta történetét.

Fotó: TV2

Dani édesanyja születése után lemondott róla, egyiptomi származású apját nem is ismerte, anyagilag nehéz körülmények között nőtt fel. Bár a srác még csak gimnazista, de már határozottan tudja, énekes-zeneszerző szeretne lenni és ami talán fontosabb, szeretne segíteni nagyszüleinek, akik a születése után befogadták és felnevelték.

Nos, vasárnap este egyértelművé vált, hogy nem láthatjuk majd az élő műsorban a fiút, aki megkeresésünkre elárulta, mit érzett az eredményhirdetés után. 

„Hatalmas dolog volt számomra, hogy egyáltalán szerepelhettem a televízióban. Persze csalódott voltam, amikor a mesterem elmondta, hogy nem tud tovább vinni magával, de azt is mondták, hogy tehetséges vagyok és ha jövőre visszatérek, talán nagyobb esélyem lesz. Azt nem tudom, hogy megpróbálom-e újra, de az biztos, hogy az éneklést és a zeneszerzést nem hagyom abba. Az előválogató óta több helyről kaptam visszajelzést, amiben bátorítanak” – mondta a fiatal énekes, aki kijelentette, ha szembejön vele a lehetőség, azonnal megragadja majd.  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!