Létrehozva: 2022.10.20.
Módosítva: 2022.10.20.

„Hálás vagyok, hogy életben vagyok” – életveszélyben volt a Jóbarátok sztárja

Hosszú utat járt végig a világhírű színész, hogy egészségesnek mondhassa magát. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt legrosszabb pillanatairól is.

Szerző Ripost

A Jóbarátok 53 éves sztárja, akit a sikersorozatban Chandler Bing megformálásáért imádtak a televíziónézői, szívszorítóan szép memoárt írt, amelyben részletesen leírja az útját, ami tele van hihetetlen magasságokkal és megrázó mélypontokkal.

mentő
Fotó: Pixabay

Matthew Perry azzal a kinyilatkoztatással kezdi memoárját, hogy néhány évvel ezelőtt, 49 évesen majdnem meghalt. A színész akkor nyilvánosan elismerte, hogy gyomor- és bélrendszeri perforációban szenvedett, és valójában hetekig küzdött az életéért. Azt is elismerte, hogy a túlzott opiodok túladagolása miatt repedt fel a vastagbele.

A betegségéről tudott a nyilvánosság, azt azonban eddig nem mesélte el, hogy két hétig kómában volt, öt hónapig ápolták kórházban és kilenc hónapig sztómazsákot kellett használnia.

„Akkor akartam ezt megosztani, amikor már biztonságban vagyok attól, hogy visszamenjek a sötét oldalra. Várnom kellett, amíg biztosan józan leszek – távol az alkoholizmus és a függőség betegségétől–, hogy meg tudjam írni” – kezdte Perry a People magazinnak adott interjújában.

„Az orvosok azt mondták a családomnak, hogy 2 százalék esélyem van az életben maradásra. Most már eléggé egészséges vagyok. Nem kell többet konditerembe járnom, mert nem akarok csak szuperhősöket játszani” – vallotta be a színész, majd végezetül hozzátette: „Hálás vagyok, hogy életben vagyok”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek