LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

Nagyon szomorú, ami kiderült Damu Roland hagyatékáról

Megszólaltak a tavaly decemberben elhunyt színész ismerősei.

Szerző Ripost

A Blikk arról számolt be, hogy Damu Roland két nagyobbik fia eddig nem jelentkezett a hagyatékért, a néhai színész kislánya, a hatéves Maja gyámja pedig azt mondta a lapnak, hogy ők egyelőre semmilyen hivatalos értesítést nem kaptak a kislány örökségéről.

Fotó: Ripost

"Egy listát kaptunk mindössze, amin minden tétel – az ingó és ingatlan vagyontárgyak – ki volt húzva. Nyilatkoznunk kellett róla, hogy van-e tudomásunk olyan vagyontárgyról, amely az örökség része lehet, de mi azon az adósságon kívül, amit Roland felhalmozott Maja gyerektartásából, másról nem tudunk" – magyarázta Katalin, a kislány nagynénje és gyámja.

Katalin elmondta, Maja nem sokat tud édesapjáról, mivel Roland a halála előtti években nem látogatta a kicsit és nem is érdeklődött felőle.

"Furcsa, de Maja épp az édesapja halálának másnapján kérdezte, hogy van-e neki apukája. Édesanyja, Edina mondta neki, hogy már az angyalok között van, mert nagyon beteg volt. A kislány mindenesetre nagyon hasonlít Rolandra, hihetetlenül tehetséges a színjátszásban és a zenében is, remek ritmusérzéke van."

Katalin pontosan tudja, hogy Damu Roland nagy valószínűséggel mindössze adósságot hagyott hátra, amiről Majának az örökség többi részével együtt majd le kell mondania. Az asszony mindössze egyetlen dolgot kér Majának az apja után maradt holmikból.

"Rolandnak volt egy gitárja, amit nagy becsben tartott, nagyon vigyázott rá, senki nem nyúlhatott hozzá. Azt hiszem, ez nagyon szép emlék lenne Majának az édesapjáról, hiszen szinte semmije nincs, ami rá emlékeztetné. Ha pedig később Roland nyomdokaiba lépve a színészet és a zene felé fordul, ez a gitár azt jelképezné, hogy a tehetség a vérében van és ez az igazi apai öröksége."

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!