LELKIZŐ

Szerző ripost

2 hónapja

Látni sem akarja az öccsét Vilmos herceg: ettől retteg

Nagyon úgy tűnik, hogy végleg megromlott a viszonyuk.

Édesanyjuk, Diana hercegné bizonyára forogna a sírjában, ha látná, mennyire elmérgesedett a viszony fiai, Vilmos herceg és Harry herceg között. A fivérek két éve kezdtek eltávolodni egymástól, amikor Harry és felesége, Meghan Markle úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak a királyi családnak, a kötelességeknek és Amerikába költöznek, ahol afféle celeblétet élnek.

Fotó: AFP

A testvérek azóta alig találkoznak: legutóbb egy éve, édesanyjuk szobrának avatásán jelentek meg együtt, jóllehet, Harry idén már járt az Egyesült Királyságban, Vilmossal szándékosan nem találkozott.

Nem mintha az idősebbik testvér örömmel töltene időt az öccsével: ahogy azt a Ripost is megírta, Harry és neje a napokban ismét Angliába látogatnak, egykori otthonukban, a Frogmore Cottage-ban szállnak majd meg, ami mindössze tizenöt perc sétára van Vilmos herceg és családja otthonától.

Már akkor olyan hírek keltek szárnyra, miszerint a fizikai közelség ellenére sem várható békülés a testvérek között, de a The Sun informátora csak még jobban megerősítette a pletykákat.

Vilmos attól retteg ugyanis, hogy Harry minden beszélgetésüket - esetleges vitájukat - rögzítené, és beleírná a készülő botránykönyvébe.

"Harry és Meghan elveszítették az esélyüket arra, hogy Vilmos megbízzon bennük, mivel minden lehetőségük megvan arra, hogy rögzítsék az esetleges beszélgetéseket, amiket aztán ellene használnának fel" - nyilatkozta a The Sunnak Angela Levin királyi életrajzíró.

A viszály - és a jogos aggodalom - ellenére apjuk, Károly herceg próbálja menteni a menthetőt. Meghívta Harryt és Meghant Balmoralba, a család nyári lakjába nyaralni, ám a házaspár elutasította a meghívást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!