HŰHA

Szerző ripost

2 hónapja

Kínos viszony: Vilmos herceg és Harry szomszédok lesznek

A testvérpár kapcsolata két évvel ezelőtt romlott meg.

Roppant kínos helyzetbe kerülhet napokon belül Vilmos herceg és öccse, Harry, ha nem rendezik mihamarabb a viszonyukat. Márpedig erre kevés az esély, a testvérpár viszonya ugyanis két éve teljesen megromlott, amikor Harry herceg úgy döntött, a feleségével együtt Amerikában kezdenek új életet, feladva a királyi családban betöltött szerepüket.

Most a házaspár visszatér Nagy-Britanniába, hogy Manchesterben találkozzanak a rajongóikkal. Ez idő alatt Harry és Meghan a Frogmore Cottage-ban élnek majd, abban a házban, amit az esküvőjük után II. Erzsébet királynőtől kaptak. A Frogmore Cottage viszont mindössze tizenöt perc sétára van az Adelaide Cottage-tól, ahol Vilmos herceg él a családjával.

Fotó: AFP

Így szinte elkerülhetetlenné válik, hogy a kettészakadt család tagjai ne fussanak össze egymással, ami kínos helyzetet teremthet, tekintve, hogy bár Harry idén is meglátogatta a nagymamáját, Vilmossal legutóbb egy évvel ezelőtt, édesanyjuk, Diana hercegné halálának évfordulóján találkoztak egy szoboravatáson, ahol meglehetősen hűvösen viselkedtek egymással.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a fizikai közelség ellenére a testvérek között "nincs tervben a találkozás".

"A bizalom kérdése különösen nagy probléma Vilmos és Harry között. Egyáltalán nem látok előrelépést a kapcsolatuk helyreállításában, és még ki tudja, meddig fajul a viszonyuk, ha megjelenik Harry herceg botránykönyve, amiben kitálal a családról. Vilmost rosszul érinti a testvére viselkedése, úgy érzi, az öccse átlépett egy határt" - fogalmazott a brit lapnak egy, a hercegekhez közelálló forrás.

A testvéreknek azért sincs könnyű dolguk, mert feleségeik ki nem állhatják egymást: Katalin hercegné és Meghan Markle nem találják a közös hangot, így a békítő szerepét bizonyára egyikük sem vállalja majd magára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!