2 hónapja

A magyar énekesnő drámai vallomása: Azt sem tudtam, lesz-e vacsora az asztalon

Janicsák Veca 32 éves, de már több emberöltőnyi szenvedésen van túl. Pokoli nehéz volt már a gyermekkora is...

Janicsák Vecáról a legtöbb ember azt gondolja, hogy egy, csak a célra fókuszáló, kőkemény akaratú nő, aki minden érzelmet félretesz, ha el akar érni valamit. Ez a kép főként akkor alakult ki róla, amikor volt férjével részt vettek az Ázsia Expressz második szériájában, ahol rengeteg, fölöslegesnek tűnő konfliktust generált. Most azonban kiderült, hogy milyen viharok dúltak a lelkében, hogyan is próbálta kényszeresen egyben tartani az akkorra már végletesen megromlott házasságát. Ahogy az is, hogy már gyermekkorában megedzette a sors, vagyis az a mélyszegénység amiben élni kényszerült édesanyjával, testvérével és a nagymamájával, apa nélkül. Az énekesnő minderről D. Tóth Krisztának mesélt az Elviszlek magammal legújabb epizódjában. 

Fotó: YouTube

"A szüleim még azelőtt szétmentek, hogy én megszülettem." 

Sőt, tulajdonképpen az én születésem miatt történt minden.

"Ez a tény pedig nyilván erős sebet ejt egy emberen. Ez a fajta szeretethiány végig kisért majdnem harminc éven át. Sok döntésem és sok rossz döntésem ered innen. Apámmal egyébként mára egészen normális a kapcsolatunk. Az unokája abszolút érdekli és foglalkozik is vele. Ezt egyébként egyfajta vezeklésnek is tekintem a részéről és ez nem is baj, hiszen valahol az ő lelkét is rendbe teszi. Hiszen ő is bánja, hogy azokat az éveket kihagyta..." - mesélte a WMN Magazin csatornájára felkerült videóban Veca. 

"Anyukánkkal nagyon komoly szegénységben éltünk. Ő egy igazi 'csóró művész' volt. A nagymamám volt nagyon erős személyiség. Az ő óvónői fizetéséből éltünk négyen egy félkész házban, amiben nem volt fűtés, és gyűjtöttük a fát, hogy legyen meleg. Mindezt úgy, hogy bementem minden hétköznap a budai iskolába, ahová csak gazdag gyerekek jártak. Én pedig egy sztár gyereke voltam, és így is néztek rám. Közben én hazamentem egy házba, ahol fáztam és ahol örültem, ha volt vacsora... " - vallotta meg a ledöbbent D. Tóth Krisztának Janicsák Veca

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!