LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Megrázó részletek Klapka fiának haláláról, megszólalt a barát

A barát több mint félórán át próbálta életben tartani az epilepsziás roham miatt összeeső fiatalembert.

Szerző Ripost

Klapka György 34 éves fia épp náluk volt péntek este, a házigazda ötéves kislányával játszott, egy közös barátjukkal beszélgettek az élet nagy dolgairól, amikor megtörtént a tragédia, és Dennis örökre lehunyta a szemét.

Fotó: Facebook

"Az erkélyen ültünk, amikor egyszer csak kiabált a feleségem a lakásból, hogy baj van. Dennis a kislányom, Bianka szeme láttára kapott rohamot" – idézte fel a szörnyű estét könnyeit nyelve a Blikknek Erdei Márton, aki azonnal szeretett barátja segítségére sietett. Nem először tapasztalta meg, mit tesz Klapka Denisszel az epilepszia, de most érezte, hogy a szokásosnál is sokkal nagyobb a baj.

"Azonnal hívtuk a mentőket, és közben próbáltuk mellkas-presszióval életben tartani. Egy örökkévalóság volt, 32 perc, mire kiértek" – sóhajtott Márton, aki tisztában volt azzal, mennyi személyes tragédia sodortra egyre erősebb örvénybe Dennist, akit édesanyja, Mary Zsuzsi, majd édesapja, Klapka György halála is súlyosan megviselt, de az utolsó pillanatig próbált segíteni démonaival küzdő barátján.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!