Létrehozva: 2022.08.31.

Három éve történt a tragédia: Szívfacsaró interjút adott L.L. Junior a kisfiáról

Napra pontosan három éve, hogy L.L. Junior kisfia, Dávidka egy forgalmas úton egy autó elé szaladt, és életét vesztette. A kisfiú éppen most kezdené az iskolát...

Szerző Ripost

Minden családban máshogyan indul a tanév: ki várja, ki kevésbé. De egyben általánosan megegyeznek mind a szülők, mind a diákok: egy közös újrakezdésnek az időszaka ez. Ugyanakkor Hopp Csilla és L.L. Junior közös gyermekének, a kis Dávidkának három évvel ezelőtt végzetesen eldőlt a sorsa ezen a napon. Az iskolakezdés minden évben emlékeztetni fogja L.L. Juniort és volt párját, Hopp Csillát arra a tragikus pillanatra, mely közös kisfiuk életét követelte. 

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Fájdalmas évforduló

A zenész máig mindennap imádkozik a kisfiáért, és hálát ad, hogy három évig mellette volt egy kis angyalka Dávidka személyében. Az augusztus vége tehát egy nagyon nehéz és terhelt időszak a gyászoló szülőknek.

Nagyon nehéz. Három évig mellettünk volt az én kis angyalkám. Tudod, nem akarok szomorúsággal emlékezni rá, a hiányáról beszélni, hanem arról, hogy rövidke életében mit tanultunk tőle. Sorsszerű ez, mert mi is ott állunk Lacikával, hogy valami új kezdődik, újra indul, ugyanakkor a gondolatainkban mindig ott van, hogy eggyel kevesebben állunk ott az iskola kapujában

 – kezdte a Borsnak elcsukló hangon L.L. Junior, hiszen Dávidka éppen most kezdené az iskolát, így idén különösen fájó halálának az évfordulója.

 

Testvéri kapocs

A Fonogram-díjas zenész nagyobbik fia, Lacika azonban Dávidka helyett is teljesít az iskolában, és nem is akárhogy. Junior is kiveszi a részét a tanulásban, segít, ahol tud.

Dávidka nincs itt velünk, de Lacikámnak az eredményei nagyon jók! Jelesre vizsgázott az elmúlt évben is, és kitűnő az idei évben a terv, melyet meg fog ugrani, úgy hiszem! 

– büszkélkedett Junior nagyfiával, és azt is elmondta, hogy sokszor imádkoznak együtt Lacika kistesójáért, hiszen a most 9 éves fiú jól emlékszik rá. Az interjú alatt, mely Junior otthonában történt, ekkor hirtelen megjelent az éppen emlegetett Lacika, és előkerültek közös képek, és egy-két emlék.

Noha még kicsi volt ő is, de mégis nagyon élesen emlékszik rá. Néha alvásból fölriad, sír, és mondja, mennyire hiányzik neki Dávidka

 – írta le két fia kapcsolatát Junior, és azt is elmesélte, hogy természetesen Lacika lelki világát és gyermeki gyászát terapeutánál is igyekeztek gyógyítani, azonban a zenész bevallása szerint az elhunytra való közös emlékezés, a sok beszélgetés és az ima segített leginkább ebben.

Fotó: Facebook

„Dalokat írok az emberi veszteségről”

Junior a kisfia elvesztése utáni időszakban belevetette magát a zenei munkálatokba, és azt mondja, hogy ez segít a legtöbbet. A gyászmunkát segíti ugyanis, ha nem szomorkodva emlékszünk arra, aki nincs már, hanem a vidám pillanatokat elevenítjük fel. 

Mennyit bohóckodott! Nagyon vicces kisfiú volt Dávidka, és ez azért fontos, mert Lacikában is ez a kép marad meg majd róla, nem a tragédia pillanata. Részemről meg például a kreatív zenei pillanataimban tudom megfogni ezt, úgy, hogy dalokat írok az emberi veszteségről. Érdekes módon egy olyan hangnemben, ami kifejezetten vidám hangulatot kölcsönöz a dalnak. Így válik az elengedés egy vidám ünneppé is. A halál, habár fáj, mégis a legnagyobb inspirációs erő, ahonnan a zene táplálkozhat 

– zárta le az interjút L.L. Junior, aki éppen egy hasonló indíttatású dalon dolgozik, ami ráadásul egy duett lesz, egy számára különleges énekesnővel, kinek a kiléte egyelőre még titok.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

LELKIZŐ

Házasság első látásra: János fia nem fogta vissza véleményét, Nellinek csak a külső számít?

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja