LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Megdöbbentő vallomást tett Oszter Sándor özvegye

Úgy érzi, nem teljes az élete és meggyőződése, hogy már soha nem is lesz az.

Szerző Ripost

Oszter Sándor halála megrázta az országot. Imádott felesége a Borsnak beszélt arról, mennyire fájdalmas számára ez az időszak most, azonban tudja, hogy férje vigyáz rá. Donatella úgy érzi: a színész lelke madárként tért hozzá vissza.

Fotó: dfp.hu

"Eltöltöttünk 45 évet együtt, azért az nem kevés. Ezt a veszteséget sehogy nem lehet feldolgozni. Az ember valahogy kibírja, de amikor az élete nagy részét eltölti valakivel, azt egyszerűen nem lehet elfelejteni. Legalábbis akkor nem, ha egy olyan viszony volt, mint amilyen a miénk Sándorral. Egy zsigeri kapcsolat. Reggeltől estig tudtunk beszélgetni. Ez egy nagyon-nagyon mély, szeretetteljes kötelék, egyforma ízlésünk volt, mindenről ugyanúgy gondolkodtunk, ezt nem lehet feldolgozni. Egyszer van az életben ilyen és ha az elmúlik, azon egyszerűen nem tudja túltenni magát az ember" - mondta a Borsnak az özvegy.
A szép emlékek talán adnak egy csekélyke vigaszt, viszont az utóbbi hetekben Donatella számára a hiányt csak felerősíti, hogy a balatoni házukban tartózkodik. A falak között, ahol Sándor örökre lehunyta a szemét.

Itt vagyok a Balatonon, itt halt meg Sándor. És én ott fekszem az ő helyén. El lehet képzelni. Itt halt meg a vállamon. Mégis hogy dolgoznám ezt fel? – tette fel a költői kérdést elcsukló hangon.

 

Oszter Sándor lelke madár képében tért vissza

 Donatella többször is tapasztalta, hogy egykori hitvese a túlvilág kapuit átlépve időről időre meglátogatja őt.

"Tudja hogyan szoktam érezni a jelenlétét?" – kérdezte a Bors riporterétől. – "Állati érdekes: madár formájában jelent meg többször is. Berepül egy madár és én tudom, hogy ő az! Többféle madár képében szokott jönni, de mindig velem van" – mondta mély meggyőződéssel az özvegy.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!