Létrehozva: 2022.08.19.
Módosítva: 2022.08.19.

Ambrus Attila megrendítő vallomása: Nem foglalkozik többet az édesanyjával

Lassan végéhez közeledik Ambrus Attila családjának első nyara az új jövevénnyel. A Borsnak előszeretettel mesélte el, milyen mozgalmasan telt a kis kilenc hónapos Magorral az első vakációszezon, és milyen segítséget kapnak a nagyszülőktől. Kiderült azonban, hogy bár úgy tűnt, édesanyjával kibékültek és minden rendben van, mára megint rossz lett a viszony közöttük.

Szerző Ripost

Ambrus Attila kisfia, Magor 2021. november 12-én született, így most volt az első ny­ár, amit családjával töltött. Hatalmas öröm egy kisgyermek, ugyanakkor hatalmas felelősség is társul hozzá, és nem mindig minden fenékig tejfel. Főleg így, hogy egyikük egyéves lesz, a másikuk pedig 3 éves. Erről beszélt őszintén a Borsnak Attila.

Fotó: PT / Bors

„Néha kell a segítség”

„Rengeteget megyünk mindenhova a kicsivel. Együtt medencézünk, izzadunk” – kezdte a Borsnak Ambrus Attila, aki elmesélte, hogy a megannyi csoda mellett azért sokszor nehéz egy kisbabával.

„Hihetetlenül mozgalmasan telt a nyár, és nem is tudom, mikor pihentem ki magamat utoljára. Ellenben én nem panaszkodhatok, akinek igazán nehéz a dolga, az a feleségem. Ugyan reggelente egyszer-kétszer be tudok segíteni, de én megállás nélkül dolgozom, így a gyerekkel való nehézségek sokszor sajnos a páromra hárulnak. Most elkezdődött az ovi, szóval végre egy kicsit kapunk levegőt. Szerencsére a feleségem szüleire tudunk számítani, és akad olyan, hogy igényt is tartunk a segítségükre, hogy néha kicsit le tudjunk pihenni” – nyilatkozta a Viszkis, akitől amikor megkérdezték, hogy az ő édesanyja mennyire veszi ki a részét a nagyszülősködésből, meglepő dolgot árult el.

 

„Velem 50 évig nem foglalkozott”

„Az én édesanyámmal úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. Már egyszer ki is békültünk, de ez összvissz odáig tartott, amíg be nem jelentette, hogy ő nem hajlandó eljönni a gyerekek keresztelőjére” – ecsetelte felháborodottan a keramikus, majd elmesélte, hogy anyukájával kapcsolatban milyen elhatározásra jutott. „Ekkor jöttem rá, hogy talán végleg le kell húznom anyámat a térképről, és nem foglalkozni vele többet. Tiszteletben tartom az ő vallását, de egyszerűen nem hajlandó felfogni, hogy a világon a legelső nem Isten, hanem az unokái, a családja. Az egy dolog, hogy velem 50 évig nem foglalkozott, de nem akarom végignézni, hogy az unokáival, a gyerekeimmel is ugyanezt csinálja. A vallás az legyen az ő dolga, de innentől kezdve én már nem foglalkozom ezzel többet, nem éri meg” – tette hozzá.

Fotó: Life TV

Nem ez az első eset

Ahogy azt korábban megírtuk, Ambrus Attila nem először harcol édesanyjával, mivel az asszony a hetvenes években megismert egy vallást, amely szerint azóta a mindennapjait éli. Ahogy korábban mesélte nekünk, a faluban fekete bárányként tekintettek anyukájára annak idején.

„Az anyám Jehova tanúja, ők pedig a vallási nézeteik miatt nem ünneplik a karácsonyt. Nekik más az értékrendjük ezzel kapcsolatban is. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Vagy tudomásul veszem, vagy bevágom a durcát. Viszont én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk” – mondta karácsonykor a Borsnak Attila.

 

Nem kell több gyerek!

Amikor rákérdeztek Attilánál, hogy gondolkozott-e, illetve szeretne-e egy harmadik trónörököst, akkor kedves kuncogás mellett röviden ennyit felelt:

Ha húsz évvel fiatalabb lennék, gond nélkül. Ennyi idősen már nem hiszem, hogy felelősségteljes döntés volna. Így is folyton dolgozom, és sokszor úgy érzem, a két gyerekemmel sem tudok elég időt tölteni.

origo.hu

Katasztrófa az űrben: kint ragadt az űrhajós

ripost.hu

Most jött: kisikolott egy vonat, vannak halottak és sérültek

metropol.hu

Rettenetes, ami az éj leple alatt az M1-esen történt, holttest van az úton

hirtv.hu

Feloszlathatják az új Fővárosi Közgyűlést

metropol.hu

Ennek a 4 csillagjegynek a képviselői valódi angyalok

mandiner.hu

A horvát EP-képviselő szerint ezért nem tudja legyőzni Orbánt az Európai Unió

ripost.hu

VV Seherezádé: „Jövőre már szeretnénk babázni”

mindmegette.hu

Szedd magad szilva: ide mehetsz friss és olcsó gyümölcsért

ripost.hu

Nagy vihart kavar az Uránusz, ezekre a csillagjegyekre feszült napok várnak

ripost.hu

Szoboszlai visszatért Liverpoolba, és igencsak érdekes dolgot szúrtak ki a szurkolók - videó

ripost.hu

Hajnalban meghalt Szíjártó László

ripost.hu

Szívszorító: vízbe fulladt a tévés sztárséf, félárván maradt egyetlen lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szörnyű, ami történt: Ismét gyászol a TV2 sztárja

LELKIZŐ

„A hír igaz” - Galambos Bogi szakított milliárdos szerelmével

LELKIZŐ

„A kiszolgáltatottságot viselem a legnehezebben” – Hosszú ideig tart Kandász Andrea felépülése súlyos balesetéből

LELKIZŐ

Szigligeti Ivett lezárta a múltat: Máshol kezdett új életet

LELKIZŐ

Szívszorító kérdést tett fel Harry herceg, miután az apja kilakoltatta

LELKIZŐ

Gyász: hosszan tartó betegség után elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő

LELKIZŐ

Szívszorító: vízbe fulladt a tévés sztárséf, félárván maradt egyetlen lánya

LELKIZŐ

Titokban temették el: Így néz ki az Operettszínház művészének sírja, akit húsevő baktérium ölt meg