LELKIZŐ

Szerző Ripost

5 hónapja

Solti Ádám megcsalt felesége kimondta: Nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk!

Solti Berni megszólalt kapcsolatuk mélypontjairól és arról, hogy mit érzett akkor, amikor még a válás is megfordult a fejében...

Solti Ádám és Solti Berni házassága idillinek tűnhetett, ezért is sokkolta az országot, mikor a színész bevallotta a nagyközönségnek, hogy éveken át átverte őket és a kedvesét is. 

2020 novemberében ugyanis házasságon kívüli gyermeke született egy nőtől, aki tíz éven át volt a szeretője. A történetben a legdöbbenetesebb, hogy a szerető sokkal régebb óta jelen volt Ádám életében, mint Bernadett, akivel 2014-ben találtak egymásra.

Fotó: TV2

Bár a közösségi médiából egy időre eltűntek, a Drágám, add az életed! műsorában most azt bizonyítják be, hogy házasságuk túlélte életük legnehezebb időszakát. Erről Berni is beszámolt a kamerák előtt.

8 éve tart a kapcsolatunk, a házasságunk pedig 3 éve. Mit mondhatnék, ez Ádám életének legszebb időszaka, hogy együtt lehetünk... Ezek a legszebb éveink 

- kezdte ironikusan Berni.

"Elcsépelten hangzik, de minket a nehézségek kovácsoltak össze. Én hálát adok ezekért a nehézségekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb lett. (...) Két évvel ezelőtt nekem benne volt a pakliban, szinte minden nap, hogy nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk. Most már ez annyira stabil, hogy egy ilyen játékot is be mertünk vállalni. Már nem lesz válás belőle!" - tette hozzá Ádám felesége.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!