LELKIZŐ

Szerző Ripost

6 hónapja

A Farkasréti temető legszebb részén helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt

Majd három héttel halála után a Farkasréti temető egyik legszebb parcellájában helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt.

Szerző Ripost

Teherautó viszi a murvát, sírgondozók sürögnek a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül. Az ország egyik legszebb fekvésű sírkertjében sosem áll meg a munka, de most mintha különös ügygonddal rendeznék a területet. 

Nem titok, hogy csütörtökön kora délután ide helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt. 

Fotó: Ripost

A híresség május 6-án halt meg, drámai körülmények között. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, és bár hivatalos halálokot még nem közöltek, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szíve nem bírhatta a szteroidok és egyéb kemikáliák sokaságát. Krisztián lakásában a rendőrség drogokat is talált, ezzel összefüggésben pár nappal ezelőtt egy dílert őrizetbe is vettek. 

A bulvárhős halála mélyen megrázta a környezetét. Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját azon a tragikus napon. 

A búcsúztatóról Krisztián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára. 

Az én édesanyám is itt nyugszik, ez az egyik legszebb része ennek az egyébként is gyönyörű temetőnek 

– mondja a Bors munkatársának egy gyászoló asszony, aki érdeklődve nézte az előkészületeket. 

Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és tisztelték őt. A Bors információi szerint több híresség is tervezi, hogy elmegy búcsúzni, hiszen „A Berki” – ahogy Krisztián nevezte magát – többekkel ápolt szoros barátságot. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!