FÜLES

Szerző Elekes Judit

8 hónapja

Lánya találta meg Berki Krisztián holttestét - Öngyilkos lett?

A híresség pénteken, nem sokkal éjfél után hunyt el.

Szerző Elekes Judit

Döbbenetes részleteket tudott meg a Ripost Berki Krisztián haláláról. Az egykori Fradi-vezér holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg, feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt. 

Az Origo információi szerint a szomszédok azt mondták, Berki lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki, ám a Ripost még ennél is borzalmasabb információknak került a birtokába.

Fotó: Ripost

Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

 

Összeomlott a család

Reggel a IX. kerületi lakáshoz érkezett Berki Krisztián felesége, Mazsi is, valamint volt kedvese, Natasa édesanyja, Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is. A két nő összeborulva zokogott, Mazsi pedig a Borsnak mondta el, milyen elmondhatatlan fájdalmat él át.

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

- fogalmazott zokogva a lapnak.

Fotó: Polyák Attila / Origo

Krisztián és Mazsi 2018-ban ismerkedtek meg egymással, Rubint Réka egyik edzésén. A szerelmük olyan elsöprőnek bizonyult, hogy Mazsi el is vált miatta, néhány nappal az első randi után pedig összeköltöztek. 2019-ben teljes titokban összeházasodtak, és csaknem naponta osztottak meg közös fotókat, videókat.

Boldogságuk 2021 novemberében teljesedett be, amikor megszületett közös gyermekük, Emma Katerina. A felhőtlen öröm azonban nem tartott sokáig. Kislányuk születése után válságba került a házasságuk, többször össze- és szétköltöztek, és a válás gondolata is megfordult a fejükben.

 

Botrányok és tartozások

Az utóbbi években Berki Krisztián igazi botrányhőssé vált, és a legkülönfélébb ügyek miatt került a figyelem középpontjába. 2017-es szakításuk után folyamatosan konfliktusba keveredett Hódi Pamelával, akivel még az utóbbi hónapokban is a bíróságra jártak az elmaradt gyerektartás és Nati felügyeleti joga miatt.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy Berki még mindig tartozik Pamelának a havi gyerektartást, bár az is szóba került, hogy békét kötöttek egymással.

Büntetőfékezős ügye miatt tavaly júliusban első fokon eltiltották a vezetéstől, két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve. Emellett 625 ezer forint pénzbüntetést kapott, és neki kellett kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is.

Néhány héttel ezelőtt két kivitelező állította, hogy a híresség több millió forinttal tartozik nekik, miután ők felújították Berki római parti lakását, de nem kapták meg a fizetségüket. Ráadásul az ismerős azt is állította, hogy Berki már a kislányuk születése előtt el akarta hagyni a várandós Mazsit.

 

Elszállították a holttestet

Pénteken, nem sokkal délután egy óra után elszállították a IX. kerületből Berki Krisztián holttestét. A temetkezési vállalat munkatársai érkeztek a testért, amit fémkoporsóban vittek el a helyszínről.

Fotó: Ripost

 

Szerző Elekes Judit

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kegyetlen gyilkosság történt Terézvárosban

origo.hu

Nagyon súlyos orosz bejelentés érkezett

metropol.hu

Irgalmatlan, mi közelít az ország felé: havazás és viharos szél csap le

mandiner.hu

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát: így érhet véget szerinte az orosz-ukrán háború

ripost.hu

Gyanús videóval üzent Vajna Timi: megcsalta a vőlegénye?

vg.hu

Oroszországot nem lehet legyőzni, minden módszert készek bevetni

ripost.hu

Gyanús videóval üzent Vajna Timi

mindmegette.hu

6 egészséges nass, ha valami édesre vágysz fogyókúra alatt

veol.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. munkatársat keres Kereskedelmi Tanácsadó munkakörbe (x)

ripost.hu

Kiderült a szörnyű titok: Ezért lett öngyilkos a vonat elé lépő nagykőrösi menyasszony

ripost.hu

„Kicsi lelked sokat szenvedett, de most már nyugovóra térhetsz” – búcsúzik vőlegénye a Nagykőrösön vonat elé lépett Barbitól

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

FÜLES

Repülnek a szívecskék: Újra szerelmes Szabó Zsófi?

FÜLES

Peter Srámek foghatja a fejét, összetört Zámbó Jimmy egykori Mercedese

FÜLES

Végre elárulta a magyar énekesnő: Ekkor jöhet az újabb baba

FÜLES

Lebukott: Gyönyörű nő Csuti új barátnője – Fotó

FÜLES

Katalin hercegné helyretette Meghant: ez a válasza a sógornőjének

FÜLES

Kasza Tibi elárulta havi fizetését: sokkot kaptak a TV2 stúdiójában

FÜLES

Magyarországon forgat Steven Spielberg, készül a legújabb világsiker

FÜLES

Fájdalmas döntés: lemondott Koós János örökségéről a lánya