Létrehozva: 2022.05.06.
Módosítva: 2022.05.06.

Lánya találta meg Berki Krisztián holttestét - Öngyilkos lett?

A híresség pénteken, nem sokkal éjfél után hunyt el.

Szerző Elekes Judit

Döbbenetes részleteket tudott meg a Ripost Berki Krisztián haláláról. Az egykori Fradi-vezér holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg, feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt. 

Az Origo információi szerint a szomszédok azt mondták, Berki lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki, ám a Ripost még ennél is borzalmasabb információknak került a birtokába.

Fotó: Ripost

Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

 

Összeomlott a család

Reggel a IX. kerületi lakáshoz érkezett Berki Krisztián felesége, Mazsi is, valamint volt kedvese, Natasa édesanyja, Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is. A két nő összeborulva zokogott, Mazsi pedig a Borsnak mondta el, milyen elmondhatatlan fájdalmat él át.

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

- fogalmazott zokogva a lapnak.

Fotó: Polyák Attila / Origo

Krisztián és Mazsi 2018-ban ismerkedtek meg egymással, Rubint Réka egyik edzésén. A szerelmük olyan elsöprőnek bizonyult, hogy Mazsi el is vált miatta, néhány nappal az első randi után pedig összeköltöztek. 2019-ben teljes titokban összeházasodtak, és csaknem naponta osztottak meg közös fotókat, videókat.

Boldogságuk 2021 novemberében teljesedett be, amikor megszületett közös gyermekük, Emma Katerina. A felhőtlen öröm azonban nem tartott sokáig. Kislányuk születése után válságba került a házasságuk, többször össze- és szétköltöztek, és a válás gondolata is megfordult a fejükben.

 

Botrányok és tartozások

Az utóbbi években Berki Krisztián igazi botrányhőssé vált, és a legkülönfélébb ügyek miatt került a figyelem középpontjába. 2017-es szakításuk után folyamatosan konfliktusba keveredett Hódi Pamelával, akivel még az utóbbi hónapokban is a bíróságra jártak az elmaradt gyerektartás és Nati felügyeleti joga miatt.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy Berki még mindig tartozik Pamelának a havi gyerektartást, bár az is szóba került, hogy békét kötöttek egymással.

Büntetőfékezős ügye miatt tavaly júliusban első fokon eltiltották a vezetéstől, két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve. Emellett 625 ezer forint pénzbüntetést kapott, és neki kellett kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is.

Néhány héttel ezelőtt két kivitelező állította, hogy a híresség több millió forinttal tartozik nekik, miután ők felújították Berki római parti lakását, de nem kapták meg a fizetségüket. Ráadásul az ismerős azt is állította, hogy Berki már a kislányuk születése előtt el akarta hagyni a várandós Mazsit.

 

Elszállították a holttestet

Pénteken, nem sokkal délután egy óra után elszállították a IX. kerületből Berki Krisztián holttestét. A temetkezési vállalat munkatársai érkeztek a testért, amit fémkoporsóban vittek el a helyszínről.

Fotó: Ripost

 

origo.hu

Rálőttek Trumpra egy kampányrendezvényen - videó

ripost.hu

Kiszivárgott a titok: bekeményít Vilmos herceg, apja sem tudja visszatartani

borsonline.hu

A Trump elleni merénylet után újabb támadás történt, többen meghaltak

vg.hu

Uniós elnökség: lecsapott a svédek és a litvánok haragja Magyarországra – sorakozik a többi tagállam is

ripost.hu

A kutatók is kővé dermedtek attól, ami megjelent a Vörös bolygón

magyarnemzet.hu

Váratlan helyről érkezett hatalmas pofon Magyar Péternek

ripost.hu

Lengyelország bejelentette: totális háborúra készül Oroszországgal

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hozhat az Oroszlán Vénusz

ripost.hu

„Elég nagy a havi rezsim, van több lakásom és kocsim is” – kiderült, miből él ilyen jól valójában a magyar celeb

ripost.hu

Diana hercegnő előre megmondta: ebben teljesen igaza volt Kamillával kapcsolatban

ripost.hu

Rossz hírt kapott az évre 3 csillagjegy, nekik lesz szükségük túlélési tervre!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Marics Peti besokkalt: rajongója tálalt ki a fesztiválon történtekről

FÜLES

Itt az újabb bizonyíték! Szakíthatott a TV2 sztárpárja

FÜLES

„PlayStation is lesz benne” — ismét új autót vett Kulcsár Edina és G.w.M

FÜLES

Keményen beleállt Kőgazdag Metta az utálkozókba: „Abszolút nem hatnak meg ezek”

FÜLES

Íme az első fotó: megérkezett Katalin hercegné Wimbledonba, mindenki ámul

FÜLES

Kiszivárgott a titok: bekeményít Vilmos herceg, apja sem tudja visszatartani

FÜLES

Mellbedobással győztek: Kiszel Tünde és lánya külföldön szexiznek

FÜLES

"Formás kisbaba" - elképesztően édesen bújik anyukájához Dallos Bogi kisfia