Létrehozva: 2022.03.23.

Betelt a pohár: Három éve megállás nélkül zaklatja egy nő a magyar énekest

Szenthelyi Krisztián megelégelte a hazugságáradatot!

Szerző Ripost

A 24 éves kora ellenére többszörös díjnyertes énekművész, Szenthelyi Krisztián három évvel ezelőtt, önhibáján kívül vált egy nő áldozatává, akitől azóta sem tudott megszabadulni. Bár korábban talán csak újságokban olvasott arról, hogy elismert művészeket zaklatnak válogatott módszerekkel, mára már ő is kénytelen volt megtapasztalni, milyen az, amikor valaki hazugságokból felépített hadjáratot,  valóságos lejáratókampányt indít ellene, sőt, olykor még durvább és aljasabb módszerekhez folyamodik. A kellemetlen történetről a Ripost értesült, ráadásul arról is pusmogtak, hogy a nő kifejezetten vonzónak tartotta a fiatal művészt, akit később zaklatni kezdett. 

Fotó: Facebook

"Az hír sajnos igaz, bár magamtól talán nem beszéltem volna róla. Az egész kálvária 3 évvel ezelőtt kezdődött, és mára sajnos nagyon eldurvult. Akkoriban gyakran egy helyen nyaraltunk egy hölggyel, egymással szomszédos házban, és azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó volt a kapcsolatunk. Később a hölgy családjában történt egy haláleset, elhunyt a nagynénje. Ezt követően minden megváltozott, bár ahogy tudom az említett nő már korábban is furcsa dolgokat művelt, igaz, nem velem. Nem kizárt, hogy tényleg tetszettem neki. Mindenesetre egyre durvább akciói voltak. Kivágatta a kertjében található összes bokrot és tuját, hogy tökéletesen ráláthasson a mi kertünkre, valamint arra, hogy mi ott mit csináljunk. Ám ez még nem minden, az általunk felépített fakerítést is lebontotta. Hihetetlen! Alapos megfigyelésbe kezdett, sőt, feljegyzéseket is készített a napi rutinunkról. Már ez elég meredeken hangzik, de később még inkább elfajultak a dolgok. A szüleimmel felszereltettünk egy biztonsági kamerarendszert, ami a mi kertünket pásztázta. Ő erre feljelentett minket a rendőrségen azzal, hogy mi utána kémkedünk" - kezdte a Ripost-nak Szenthelyi, aki már tehetetlennek érzi magát.

Az említett nőszemély azzal a mesével is a rendőrségre szaladt, hogy Krisztián szülei el akarták őt ütni. Természetesen ez sem volt igaz. Bármikor, amikor szembesíteni szerették volna, és arra kérni, hogy méltóztasson leállni, a nő elmenekült, rájuk csapta az ajtót.

"A legrosszabb az egészben az, hogy az említett nő mindent megtesz, hogy lejárasson, hogy aláássa a szakmai tekintélyemet. A közösségi oldalakon különböző női és férfi álnéven terjeszt rólam hazugságokat, de olyan is történt, hogy a Zenekadémia rektorának írt egy levelet, szintén kamunéven. A levélben az állt, hogy én hazudok, tehetségtelen vagyok, a családommal együtt bűnözők vagyunk. Ugyanezt a szöveget írja be, ha a Facebookon bármilyen eseménynél feltűnik a nevem. Csak úgy dől belőle a rosszindulatú hazugságáradat, mindent megtesz immár három éve, hogy befeketítsen, aláássa a jó híremet. Hogy miért, arról sajnos fogalmam sincs, de már végleg betelt a pohár"

- sóhajtott az énekművész, aki bízik benne, hogy hamarosan véget ér a tortúra.

 

Tizenhét éves kora óta koncertezik

 

Krisztián első koncertje 2015 májusában volt, ugyanekkor debütált a Mátyás-templomban, ahol azóta is visszatérő fellépő. Fellépett már Oroszországban, Litvániában, Lettországban, de Észtországban is.

2016-ban és 2019-ben Mága Zoltán kérte fel jótékonysági koncertsorozatra, amelynek keretében bejárták Magyarországot. Az évek során sok énekessel dolgozott már együtt, például Miklósa Erika, Kertesi Ingrid, Kováts Kolos, Pándy Piroska, énekelt már Wolf Kati és Malek Andrea koncertjein is. Sokat szerepel a Magyar Virtuózok Kamarazenekar szólistájaként, de énekelt már a Váci Szimfonikusokkal, újévi koncerten. 2017. november 20-án, ismét a Budapesti Operettszínházban lépett fel egy a Rosatom által rendezett gálaesten a MÁV Szimfonikus Zenekarral.

2017-ben az V. Gregor József Énekversenyen II. helyezést ért el, és ugyanekkor nyerte el a Kodály-díjat. A díjjal járt egy fellépési lehetőség, a Kodály-év zárókoncertjére a székesfehérvári Vörösmarty Színházban énekelhetett az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral, Ács János a Három Tenor neves karmesterének vezényletével. Az Előadóművészi Jogvédő Iroda 10.000-ik tagjává választották, az elismerést Sztevanovity Zorán adta át. 2018-ban I. helyezést ért el a VII. Országos Énekversenyen, majd a X. Simándy József Nemzetközi Énekverseny II.helyezettje lett. 2019-ben a Danubia Talents Nemzetközi Énekversenyen abszolút I.helyezett lett.

2019. január 4-én Bécsben lépett fel Mága Zoltán Újévi koncertjén, a Wiener Konzerthausban.  2020-ban a Magyar Állami Operaház által szervezett Kortárs Opera Showcase elnevezésű új kezdeményezés és egyben operabemutató egyik főszereplője volt, Andrássy Frigyes: Ady és Léda c. operájában.

 

Díjai, elismerései

  • 2021: V. Házy Erzsébet Nemzetközi Énekverseny - különdíj
  • 2021: XI. Simándy József Nemzetközi Énekverseny (2. korcsoport): III. helyezett
  • 2020: „A hét embere” – Heti TV
  • 2019: IV. Danubia Talents Nemzetközi Verseny: (abszolút) I.helyezett
  • 2018: X. Simándy József Nemzetközi Énekverseny (1.korcsoport): II. helyezett
  • 2018: VII. Országos Énekverseny: I. helyezett
  • 2017: V. Gregor József Énekverseny: II. helyezett
  • 2017: Kodály Zoltán- különdíj
  • 2017: Előadóművészi Jogi Iroda 10 000. tag

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez a hegy minden turistát megtéveszt - képek

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

vg.hu

M6-os autópálya: megvan a Bóly–Villány közötti szakasz átadásának pontos időpontja

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

mandiner.hu

Politikai kalandtúra megdöbbentő találkozással a végén

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Így tisztítsd meg a nyirokrendszered: íme néhány egyszerű, de hatásos mozdulat

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni

LELKIZŐ

"Felült a hajnali nap első sugaraira" - gyászol Kerényi Miklós Máté, elhunyt az édesanyja