9 hónapja

Vajna Tímea döntésre kényszerült Damu Roland halálával kapcsolatban

Vajna Tímea kapcsolata már több mint tizenegy éve véget ért a színésszel, de Damu Roland halála miatt nekiestek a kommentelők.

Kellemetlen döntésre kényszerült Vajna Tímea Damu Roland halálának kapcsán. Andy Vajna özvegye két és fél évig, 2008-tól 2010-ig volt a színész párja, el is jegyezték egymást.

A kapcsolatuknak végül Damu erőszakossága vetett véget, amikor 2010 novemberében bántalmazta Tímeát az otthonában. Az ügyből rendőrségi eljárás, majd bírósági ügy lett, aminek végén a Fővárosi Törvényszék jogerősen elítélte a színészt.

Vajna Tímea fontos döntést hozott
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Bűnösnek találták kétrendbeli személyi szabadság megsértésében, testi sértés bűntettének kísérletében és erőszakos közösülés bűntettében, és 2012-ben négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselete miatt 2015-ben szabadulhatott, és Damu még abban az évben kiadott két könyvet Igazság és Túléltem címmel.

A második könyvében konzekvensen tagadja, hogy bántotta volna Tímeát, állította, hogy két pofont adott a lánynak.

Tímea és Roland ügyében az ország két részre szakadt: volt, aki a színészt védte, de rengetegen akadtak, akik Tímea mellett álltak ki, mondván, a családon belüli- és párkapcsolati erőszakot nem szabad félvállról venni.

Most az első tábor nekiesett Tímeának. A híresség az Instagram-oldalán számtalan becsmérlő kommentet kapott Damu Roland halálával kapcsolatban.

Sokan úgy vélik, Tímea tette tönkre a színészt, holott Damu életét már a vele való kapcsolata előtt is botrányok övezték.

Feltehetően emiatt döntött úgy Tímea, hogy hirtelen letiltja a hozzászólási lehetőséget a fotói alatt, így most senki nem írhat kéretlen véleményt a képei alá.

Andy Vajna özvegyének egyébiránt sincs köze Damuhoz: több mint tizenegy éve véget ért a kapcsolatuk, és azóta egyáltalán nem érintkeztek egymással.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!