8 hónapja

Árpa Attila: Ötven lettem, és akkor mi van?

Ha valakiről, akkor Árpa Attiláról biztosan azt hihetnénk, hogy az 50. születésnapján magzatpózba görnyedve siratja magát és illanó fiatalságát egy sötét sarokban. Nos, nem így van!

Maradjunk annyiban, hogy picit meglepődtünk, amikor szembesültünk a ténnyel, hogy Árpa Attila szerdán betöltötte 50. születésnapját. Minket érdekelt, hogyan éli meg ezt a sokak számára rettegett életkort, őt viszont kicsit sem érdekli az idő múlása.

Fotó: Instagram

A Dancing with the Stars szombati döntőjéig menetelő színész-rendező számára nem jelent túl sokat, hogy belépett az ötödik X-be, arról nem is beszélve, hogy megünnepelni sincs ideje a jeles napot, hiszen gyakorlatilag hajnaltól késő estig pörög. Azért szerencsére két csapó, három kűr és egy esti előadás között a Ripost-nak sikerült őt telefonvégre kapni.

„Nem jelent igazán semmit, hogy ötven lettem. Pont úgy érzem magam, mint tegnap. Motivált vagyok és persze fáradt. Egyébként azt már régen megtanultam, hogy nem szabad elveszni a számokban, pláne, ha azok a számok az életkorunkat jelzik. Változtatni úgysem tudunk rajta, szóval felesleges túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki” - kezdte lapunknak Árpa Attila.

Árpa Attila ötven lett (Fotó: Ripost)

„Annyit lehet tenni, hogy megpróbál az ember fia egészségesebben élni, vagy nem. Ha azt választjuk, hogy minden káros dolgot kizárunk az életünkből és megtagadunk magunktól minden huncutságot, akkor talán lassíthatjuk az öregedés folyamatait. Ha élünk, akkor meg később ott van a plasztikai sebész, aki lefaraghat pár évet a fizimiskánkból. Ma már nagyon nem ugyanaz az öregedés, mint pár évtizeddel ezelőtt”- magyarázta Árpa, aki egyébként mindkét útra rálépett már. Vagyis időről-időre rendszeresen sportol és az arcán már hajtottak végre feszesítő beavatkozást.

„A Dancing with the Stars elején nem biztos, hogy fogadást kötöttem volna arra, hogy a döntő adásban is ott leszünk Alexandrával, de végül így történt. És nem hiszem, hogy aki figyelt minket az eddigi nyolc adásban, annak az jutott eszébe, hogy egy ötven éves embert lát botladozni. Azt gondolom, hogy jól tartom magam. Most a tánc lett az, ami korábban a foci, vagy mondjuk egy szerepre való felkészülés. Vagyis formába lendültem, ha úgy tetszik, összeszedtem magam fizikálisan. Persze abban, hogy jól érzem magam a bőrömben, komoly szerepe van a genetikámnak is, de azért kell hozzá kitartás és elszántság is bőven” - tette hozzá a születésnapos színész-rendező.

Fotó: Instagram

Attila egyébként szerda este a kerek születésnap ellenére sem tervezi, hogy egy hatalmas bulin rúgja ki a ház oldalát. Erre ugyanis most nincs ideje. „Ünneplésről most szó sem lehet. Szerintem még egy születésnapi vacsi sem igen fér bele a napomba. Mostanában hajnal ötkor kelek és ha nem a táncpróbára rohanok, akkor a Keresztanyut forgatom. Napközben biztosan a tánceremben vagyok és persze játszom a Karinthy Színházban is. Egy fullos napon jó, ha éjfélre ágyba kerülök. Ha vége lesz ennek a húzós időszaknak, majd megünneplem a születésnapomat, de akkor sem tervezek majd világraszóló bulizást” - szögezte le Árpa Attila, aki nem készített számadást a kerek évforduló kapcsán.

Fotó: TV2

„Nagyon nem vagyok az a típus, aki bizonyos kreált alkalmakkor leül és számot vet az életével. Nem gondolkodtam el rajta, hogy mit rontottam el, vagy mit csinálnék másképp, ha újrakezdhetném az életemet. Biztosan van egy csomó minden, amit elrontottam, de ezek egy részét már megbántam az adott pillanatban. Amit meg nem, azt majd megbánom az utolsó órán. Szerintem nem kell egy születésnap ahhoz, hogy az ember tisztába kerüljön önmagával. Akinek igen, annak nem számadásra, hanem pszichiáterre van szüksége...”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Őrület, mi vár Hosszú Katinkára augusztus végén

borsonline.hu

Meglepő dolgot kért Hosszú Katinka az esküvőjére

borsonline.hu

Tisztán látszik a micsodája, átlátszó fehérneműben tette szét lábait a szexistennő – 18+ fotó

hirtv.hu

Ötméteres szíjhal akadt chilei halászok hálójába

ripost.hu

Búcsút mondhatunk a nyárnak? Ilyen időjárás vár ránk

borsonline.hu

Elképesztő: Tornádó tombolt a szolnoki szabadstrandon

lakaskultura.hu

Vissza az iskolába: a tanulósarok kialakítása kisiskolásoknak

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

ripost.hu

Hoppá! A világhírű színész is a Szigeten bulizott - Videó

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

További cikkek

LELKIZŐ

Andrei Mangra intim vallomása: Ezért nem talál társra

LELKIZŐ

Drámai állítás: Édesanyja miatt vágyta a halált Klapka György örököse

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

LELKIZŐ

Agyhalottnak nyilvánították, lekapcsolják a gépekről Anne Heche-t

LELKIZŐ

Először beszélt felesége haláláról a TV2 egykori sztárja

LELKIZŐ

Galambos Lajos házassága végleg lezárult

LELKIZŐ

Kiderült, miért vesztette életét a közkedvelt magyar művész öccse