1 éve

Ide menekült Curtis a problémák elől, így próbál töltődni

Curtis kedden jelentette be, hogy besokallt, ezért minden buliját lemondja. Ezen nemcsak a rajongók, hanem a rapper barátai is meglepődtek!

A természet erejével igyekszik feltöltődni Curtis, aki kedden közölte, hogy fizikailag és lelkileg is teljesen kimerült, ezért minden buliját lemondja.

(Fotó: Metropol)

Egyik jóbarátja, Young G a Borsnak elárulta, hogy sikerült beszélnie Curtisszel, és biztos benne, hogy lelki okai vannak a váratlan visszavonulásnak.

„Azt válaszolta, hogy az egészsége rendben van, de lemondja az összes haknit„ – mondta Young G, akitől azt is megtudtuk, hogy miért döntött így a barátja.

„Azért döntött így, mert a haknik nem hoznak annyi pénzt a konyhára, mint a nagy bulik. Nagyon maximalista, nem akar olyan koncertet adni, amiben nem tudja hozni azt a színvonalat, amit megszoktak tőle. Mindenkit szeretne megnyugtatni, hogy a Majkával közös koncertjeit megtartja” – tette hozzá Young G.

Curtis jelenleg a Balaton partján pihen, ami az Instagramjára feltöltött sztorijából derült ki. Közvetlenül a vízparton élvezi a kissé szeles, de többnyire napfényes időjárást.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!