FÜLES

Teljes a káosz Curtis körül, mindent elmondott az ismert jóbarát

A rajongókat, sőt még Curtis barátait is váratlanul érte a rapper bejelentése, amikor a közösségi oldalán közölte, hogy minden buliját lemondja. A Bors első kézből tudta meg a miérteket.
címkék:
  • Szerző: Bors

Curtis újabb botrányt robbantott ki azzal, hogy váratlanul és min­den előzetes jel nélkül visszamondta az összes koncertjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tejles a káosz Curtis körül, megszólalt az ismert jóbarát

Curtis

„Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS-bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – írta az Instagram-oldalán Curtis, akinek a legtöbb barátja nem vállalta, hogy megszólal az ügyben. Részben azért, mert voltak, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy mi történt, csupán találgatni tudtak.

 

View this post on Instagram

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

A rapper bejegyzéséből mindenki arra következtetett, hogy a történelem talán megismétli önmagát, és újfent cserben hagyja zenésztársát, Majkát, valamint a rajongóikat, ahogyan 2018-ban is tette az ominózus szegedi koncerten. Azon az estén Majka nyilvánosan bejelentette, hogy Curtis kokainfüggő, emiatt teljesen megbízhatatlan, és képtelen arra, hogy továbbra is együtt dolgozzon vele.

Zűrzavar a koncertszervezőknél

A Bors kapcsolatba lépett a Majka-Curtis-koncertek szervezőivel, és lapzártáig náluk is teljes volt a káosz. A sportarénák, kultúrházak, látogatóközpontok is csak találgatni tudtak arról, hogy most mit csináljanak, miért nem közölnek velük semmit. Győrben tehetetlenül árulták a jegyeket. Pécsre sem érkezett semmi hivatalos közlemény, és minden rendezvényközpont attól félt, hogy a beígért koncertek elmaradnak Curtis kétértelmű Instagram-bejegyzése miatt.

Olvastuk Curtis oldalán a bejegyzését, de nem tudunk semmit. Mi még nem kaptunk a menedzsmenttől hivatalos információt. Egyelőre áruljuk a jegyeket, reméljük, ez a koncert megmarad. Nagyon nagy kiesés lenne számunkra, ha vissza kellene fizetni a jegyeket, és elmaradna az előadás – nyilatkozta nekünk egy neve elhallgatását kérő koncertszervező.

Megviselte az édesanyja betegsége

A Bors azonban olyan információ birtokába jutott, amely más megvilágításba helyezi a mostani történéseket, és magyarázatot adhat Curtis döntésére.
Curtis és egyik jó barátja, Young G több mint nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg. A rapper munkatársunktól értesült arról, hogy barátja visszavonulót fújt arra hivatkozva, hogy pihenésre van szüksége. Nagyon meglepte a hír.

Valljuk be őszintén, hogy nagyon szeretem őt, de olyan változékony a hangulata, akár az időjárás. Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a háttérben, de az az érzésem, hogy lelki okok húzódnak emögött. Nagyon megviselte, és úgy gondolom, hogy a mai napig nem heverte ki, hogy gyilkossággal gyanúsítják a testvérét, ráadásul az édesanyja is kórházba került – mondta a Borsnak Béci, akinek tegnap sikerült üzenetet váltania barátjával, így már több információval szolgált arról, hogy mi történt pontosan Curtisszel.

Azt válaszolta, hogy az egészsége rendben van, de lemondja az összes haknit – mondta Béci, akitől azt is megtudtuk, hogy miért döntött így a barátja.
Azért döntött így, mert a haknik nem hoznak annyi pénzt a konyhára, mint a nagy bulik. Nagyon maximalista, nem akar olyan koncertet adni, amiben nem tudja hozni azt a színvonalat, amit megszoktak tőle. Mindenkit szeretne megnyugtatni, hogy a Majkával közös koncertjeit megtartja – tette hozzá Young G.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?