1 éve

Azt beszélik, Curtis nincs túl jó állapotban

Egyik ismerőse tálalt ki Curtisről. Azt mondta, hogy a rappert nagyon megviseli, hogy imádott bátyja előzetes letartóztatásban van.

Úgy tudni, hogy Curtis hisz fivére, Sz. Lajos ártatlanságában, akit még május elején kapott el a rendőrség, ugyanis a rapper bátyját gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával.

De azért mégiscsak jó érzés a rapper számára, hogy nem kell mindennap egyedül, az üres lakásban elaludnia, hogy nem kell éjjelente verejtékben úszva, ébren hánykolódva gondolkodnia a legrosszabbon, hiszen Judit támaszt nyújt neki – fogalmazott a hot! magazin. A kosaras személyisége örök vidámsága még a legsötétebb órákban is mosolyt képes csalni szerelme arcára, aki információik szerint rendkívül hálás Judie-nak, hogy minden nyűgével együtt elviseli, sőt szívből szereti őt, a végsőkig tartva benne a lelket.

Curtisben a barátnője tartja a lelket (Fotó: Instagram)

Az ismerősei szerint egyébként Curtis nincs túl jó állapotban, bár próbál kemény maradni a szerettei kedvéért, valójában romokban hever. Hiszen mindig is felnézett a nála 18 évvel idősebb Lajosra, aki apjuk halála után a Széki család feje lett.

„Sokat szenved, jár folyton az agya, de reménykedik a legjobbakban. Rosszabb pillanataiban összeomlik, de a szerelme sokat segít neki” – árulta el a magazinnak egy bennfentes.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!