Létrehozva: 2021.03.16.

A csillogástól a bukásig: Fekete Dávidnak minden esélye megvolt a sikerre

A Megasztár negyedik szériájának felfedezettjét 2008-ban ismerte meg a nagyközönség, azóta megjárta a csúcsot és a mélységeket is.

Nagy reményekkel indult neki az életnek Fekete Dávid. Az énekest 2008-ban, a Megasztár negyedik szériája során ismerte meg a nagyközönség. A TV2 műsorának és tehetségének köszönhetően tekintélyes rajongótábora alakult ki rövid időn belül, ám a csillogás nem tartott sokáig.

Az elmúlt években magánéleti problémáival került reflektorfénybe, és bár sokáig úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot és családot alapított, múlt héten kiderült, hogy nem csak a házassága, de a szakmai élete is romokban van.

Fekete Dávid válik a feleségétől, Reginától.
Fotó: TV2

A tinilányok kedvence

2008-ban a Megasztár 4 legjobb tíz versenyzője közé került az akkor 22 éves Fekete Dávid. Az énekest hamar megszerették a tinilányok, aminek több oka volt: egyrészt az akkor roppant népszerű musical-műfajt képviselte, másrészt Király Viktor mellett őt tartották a széria szépfiújának.

Dávid végül bekerült a döntőbe is, és a második helyen végzett. Bár nem ő kaszálta be a nagy nyereményt, még így is óriási lehetőségeket kapott.

Friderikusz Sándor, aki a műsor egyik zsűritagja volt, annyira megkedvelte a fiút, hogy egy, Király Viktor nyereményautójával megegyező kocsit vásárolt neki a műsor után ajándékba. Mester Tamás, aki szintén zsűrije volt a szériának, felajánlotta Dávidnak, hogy tekintélyes hangszergyűjteményéből bármit választhat.

Az ifjú énekes ezután országos turnéra indult, 2009-ben pedig két albumot is kiadott. Színházban, díjátadón is fellépett, és emellett számos tévéműsorban kapott lehetőséget.

Mégis többször nyilatkozott elégedetlenül arról, hogy a karrierje nem úgy alakul, ahogyan elképzelte, megasztáros versenytársai kelendőbbek nála.

Romantikus esküvő, gyors válás Fekete Dávid

Már a Megasztár alatt is foglalt volt az énekes szíve: Cserpes Laurával akkor egy éve jártak, és bár a kapcsolatuk saját bevallásuk szerint viharos volt, Laura 2010-ben örömmel mondott igent, amikor a Mr. és Mrs-ben Dávid megkérte a kezét.

Hamar össze is házasodtak, 2012-ben azonban zátonyra futott a kapcsolatuk, így 2013-ra hivatalosan is elváltak egymástól.

Dávid ezután arról beszélt a nyilvánosságnak, hogy úgy érzi, Cserpesék árthattak a zenei karrierjében: mint a Megasztár után, úgy ezútal is egyszerűbb volt a saját teljesítménye miatt mást hibáztatni, mint belátni az esetleges korlátait.

Rajongójába szeretett bele

2015-ben mutatta be a nyilvánosságnak Reginát, az akkor tizenhét éves leányanyát, aki akkor egy kilenc hónapos kislányt nevelt egyedül. Dávidtól nem volt idegen a nevelőapa szerep, hiszen őt is pótapa nevelte föl, akire egész életében felnézett.

Ekkor úgy tűnt, hogy minden helyrekerült az életében: kedvese mellett újra boldognak érezte magát, ráadásul egy autókereskedés-bizniszt is indított Győrben, amiről sokszor úgy beszélt, hogy igencsak sikeres.

Minden összeomlott

Ezután egy ideig minden csendes és nyugodt volt: látszólag. Dávid és Regina 2019-ben összeházasodtak, tavaly januárban pedig megszülettek az ikerfiaik, Ádin és Máté.

A család élete idillinek tűnt, leszámítva az apró, mindenki életében előforduló bukkanókat. Múlt héten azonban épp maga az énekes tálalt ki a közösségi oldalán, majd a Mokkában a privát ügyeiről: kiderült, hogy kölcsönösen megcsalták egymást a feleségével, rossz üzleti döntései miatt ráadásul becsődölt az autókereskedése és százmillióval tartozik többeknek.

Úgy tűnik, bár Dávidnak minden esélye megvolt egy fényes, ragyogó karrier felépítésére, most jó ideig aggódhat, hiszen a magánéleti problémái mellett valahogyan rendeznie kell a rengeteg kintlevőségét is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szakíthatott az ismert magyar sztárpár

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”