1 éve

Tóth Andi italba fojtja a bánatát? Aggasztó módon viselkedik az énekesnő!

Az utóbbi időben több olyan megnyilvánulása is volt, ami miatt többen aggódnak is érte: mintha Tóth Andi italba fojtaná a bánatát.

Aggodalomra ad okot Tóth Andi utóbbi időben tanúsított viselkedése. Az énekesnő mintha teljesen kifordult volna magából, ezt bizonyítják az elmúlt hetek bejegyzései és médiaszereplései. Ráadásul egy vasárnap esti kérdezz-felelekből az is kiderült, hogy Tóth Andi italba fojtja a bánatát; legalábbis az általa leírt válaszok erre utalnak.

Először Tóth Gabival veszett össze, majd üvegből itta a tömény alkoholt az egyik videójában, legutóbb pedig Lilu műsorában viselkedett egészen különös módon.

Tóth Gabi aggódik érte

A két énekesnő között már jó ideje feszült volt a viszony, az utolsó csepp a pohárban azonban az volt, amikor Gabi egy zárt Facebook-csoportban megosztotta Andi egyik furcsa fotósorozatát, amelyen alkoholt reklámoz. A két énekesnő ekkor egymásnak feszült: Andi ahelyett, hogy megbeszélte volna a konfliktust a kolléganőjével, kifotózta a posztot, és megmutatta azt az összes követőjének. Gabi ezután elmondta, hogy imádkozni fog Andiért, hiszen már évek óta aggódik érte, és szerinte a fiatal lány nem jó úton jár.

Videón iszik

Nem sokkal ezután Andi egy videót osztott meg a rajongóival, amelyen üvegből issza a tömény alkoholt. A rajongók már ekkor aggódni kezdtek, néhány nappal később pedig az énekesnő ismét italozott a követőivel megosztott Instasztorijában. Ezzel persze nincs baj, hiszen Andi egy életerős fiatal lány, de sokan féltik őt.

Többször felmerül az alkohol témaköre

A legutóbbi eset vasárnap este történt: Andi felajánlotta a rajongóinak, hogy válaszol a kérdéseikre. A válaszai között számos alkalommal felmerült az alkohol témaköre: az énekesnő többször is elmondta, hogy szívesen fogyaszt szeszes italt, legyen szó unatkozásról vagy akár randevúról.

Tóth Andi italba fojtja a bánatát? Az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik.
Fotó: Instagram

Tóth Andi válaszai aggodalomra adnak okot: mintha az énekeső csak erősnek próbálná mutatni magát, közben azonban keserves lelki vívódásokon megy keresztül.

Ezt a vélekedést erősítik a kommentelők is, akik a Lilunak adott interjújának hozzászólásaiban kifejtették: többen is féltik Andit, és úgy gondolják, az énekesnő a megosztó és sokszor ésszerűtlennek tűnő viselkedésével segítségért kiált.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!