1 éve

Óriási fordulat, a koronavírus hozta össze Bangó Margitot és kitagadott lányát

Igazi karácsonyi csoda történt Bangó Margittal és a lányával, Marikával. Kilenc év viszály és családi háború után ugyanis újra együtt ünnepeltek, és teljes volt köztük az összhang. Ripost megtudta, miért ásták el a csatabárdot.

Bangó Margit és Bangó Marika közel egy évtizeden keresztül harcolt egymással, nem túlzás azt állítani, hogy a köztük lévő kibékíthetetlen ellentéttől éveken keresztül volt hangos a magyar sajtó. Mielőtt rátérnénk a békülés részleteire, idézzük fel, min vesztek össze annyira, hogy szóba sem álltak egymással!

Fotó: Ripost

Bangó Margit ko­rábbi férje, Elemér annak idején belesze­retett a nevelt lá­nyába, Marikába, akitől azóta szinte minden családtagja el­fordult. A família két részre szakadt, ezen pedig nagyon sokáig egyikük sem akart változtatni. Idén karácsonykor viszont megtört a jég, a Kossuth-díjas énekesnő kibékült a lányával.

Fotó: Facebook

„Anyu kezdeményezte a békülést, mégpedig úgy, hogy a kisebbik lányunkat, Mónit felhívta. Olyan dolgokat mondott neki, ami után azonnal beszélni akartam vele. Végül mindketten sírtunk, bocsánatot kértünk egymástól, ha valaha is bántottuk volna egymást. A szentestét már együtt töltöttük, énekelve toppantunk be hozzá” – kezdte a Ripost-nak elcsukló hangon Marika, aki szerint a koronavírus-járványnak is köszönhető, hogy édesanyjával újra egymásra találtak.

„Ebben a nehéz időszakban sokan mindent átértékelnek, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az igazság azonban az, hogy már sokkal korábban le kellett volna ülnünk beszélgetni, hiszen mélyen legbelül mindig is nagyon szerettük egymást” – ismerte el lapunknak Marika, aki eddig mindig munkával töltötte a szilvesztert, ám a járványhelyzet miatt most könnyen lehet, hogy az édesanyjával köszönti az újévet.

Bangó Margit már átesett a koronavíruson Bangó Margit is azok közé tartozik, akik átestek a koronavíruson. A Kossuth-díjas művésznő nem érzett se szagokat, se ízeket, de szerencsére hamar túlesett rajta. Korábban a Borsnak azt nyilatkozta, lehetséges, hogy beoltatja magát, de előbb konzultál az orvosával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!