2 éve

Tilla ezt üzente a koronavírusos Majkának

A nagydumás rappert, Majkát is utolérte és ledöntötte lábáról a koronavírus, s bár a közösségi oldalain közzétett videóiból úgy tűnt, nem túl nagy a baj, hétfőn orvosai bent tartották a kórházban.

Egy szintén covidos barátjával ment kórházba Majka, ahol mellkas-CT-t csináltak mindkettőjüknek, hogy kiderüljön, mi baja a barátjának, és ő megnyugodjon, hogy nincs elváltozás nála.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az van, hogy nála minden oké, nálam viszont nem annyira: vannak kisebbfajta elváltozások a tüdőmön. Pici gyulladás. A biztonság kedvéért azt mondták, bent kell maradnom egy-két napot„ – mesélte rajongóinak gondterhelten Majka, aki láthatóan nagyon maga alatt van.

Felesége, Dundika sincs ezzel másképp, akit némi lelkiismeret-furdalás gyötör, hogy először eltúlzott férfipicsogásnak vélte Majka panaszkodását.

„Volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni” – írta friss bejegyzésében Dundika, akiről szintén kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal, s otthon, két fiukkal önkéntes karanténba vonulva lábadozik.

A család barátja, s Majka egyik legközelebbi kollégája, Till Attila elsők között értesült a fejleményekről, s a távolból küld sok erőt a lábadozóknak.

Fotó: Bors

„Azonnal tárcsáztam Majkuszt, épp most tettük le a telefont. Azt gondolom, lassan mindenki átesik ezen, csak az nem mindegy, hogy egyszerre hányan. Szeretném, ha mindenki megértené, mennyire fontos a maszk, és hogy csak így védhetjük ki az egy időben való, tömeges megbetegedést” – nyilatkozta a Borsnak Tilla, aki minden segítséget felajánlott barátjának. „Mondtam Majkusznak, hogy bármiben segítek, csak mondja, mit tehetek érte, de azt felelte, nem kell semmi. Azt gondolom, nem lesz itt baj, és az a jó, hogy a legelején, időben kapták el és kezelik a betegségét, ami szintén nagyon fontos. Innen messziről is jobbulást kívánok neki, Hajninak és minden koronavírusosnak. Kitartás és maszk!„ – mondta Tilla.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!