2 éve

Megszakad a szív: Ezt a levelet hagyták a tragédia helyszínén L.L. Junior kisfiának

Élete legszomorúbb napjára ébredhetett L.L. Junior és exe, Hopp Csilla. Ma 1 éve veszítették el az akkor 3 éves kisfiukat, Dávidkát. Bár a szülők nagy feladat előtt állnak, hiszen Lacika első évnyitójára készülnek, szívükben óriási az űr elveszített kisfiuk hiánya miatt. A rajongók sem felejtették el a történteket, egy levelet hagytak a tragédia helyszínén.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt délután 6 órakor szörnyű tragédia érte L.L. Juniort és exét, Hopp Csillát. Egy átlagos szombati nap volt, ami csodálatosan indult, a fiatal családapa egy vidéki koncertjére készült, eközben fiai édesanyja a közös gyerekeikkel és az egyik barátnőjével egy nyárbúcsúztató mulatságon vettek részt Zuglóban. Csilláék már hazafelé tartottak, amikor az édesanya legrosszabb rémálma hirtelen valóssággá vált. A szeme láttára gázolta el a zebrán egy szabályosan közlekedő autós a kisebbik fiát, Dávidkát. A kisfiú több métert repült, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bár a segítség gyorsan megérkezett, az életét már nem tudták megmenteni.

Fotó: Ripost

A tragikus dátum örökre beleégett nemcsak a gyászoló szülők, hanem az emberek emlékezetébe is. Nemcsak a család, a barátok, hanem ismeretlenek is ellátogatnak a tragédia helyszínére, ahová plüssállatokat és apró ajándékokat helyeznek el, így emlékeznek a borzasztóan fiatalon elhunyt Dávidkára.

A Ripost újra ellátogatott a baleset helyszínére, ahol a szeszélyes időjárás mostanra kicsit megtépázta az apró ajándékokat, de egy papírra írt üzenet odakerült a tragédia helyszínére. „Az angyalok vigyázzanak rád, Dávidka. Kívánom, hogy a szüleid együtt maradjanak a bátyád, Lacika miatt„ – olvasható a kézzel írt levélben.

Fotó: Ripost

Kerestük L.L. Juniort is, aki nem kívánt nyilatkozni, egy rövid üzenetben reagált a megkeresésünkre.

Hogy mit írt? Kiderül a Ripost hétfői lapszámából!

Írásban tett vallomást L.L. Junior exe

Továbbra is folyik a nyomozás Dávidka balesetének ügyében. Hopp Csillát és barátnőjét az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, hamarosan pedig a vádemelésre is sor kerülhet. Miután a fiatal édesanya a tragédia óta képtelen beszélni a történtekről, írásban tett vallomást. A július 27-én benyújtott dokumentumban Csilla leírta, mi történt a végzetes délutánon, és azt is hozzátette, hogy fogta a kisfia kezét, aki hirtelen rántotta ki azt a szorításából.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!