2 éve

Szívszorító fotók: nem felejtik az emberek L.L. Junior kisfiát, így emlékeznek rá

Plüssállatok borítják annak a zuglói utcának egy részét, ahol tavaly augusztus 31-én Lesi Dávidka tragikus baleset áldozata lett. L.L. Junior kisfiát egy arra járó, szabályosan közlekedő autó gázolta el, a borzalmas tragédiát pedig azóta sem feledik az emberek. Apró ajándékokkal halmozták el a baleset helyszínét, így emlékezve Dávidkára.

Közel egy évvel a tragikus baleset után sem felejtik el az emberek Lesi Dávidkát. L.L. Junior kisebbik fia augusztus 31-én a hatéves bátyjával, az édesanyjával és annak barátnőjével vett részt egy nyárbúcsúztató mulatságon.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Hazafelé tartva Dávidka kiszaladt a zebrára, ahol egy arra járó, szabályosan közlekedő autó elgázolta. A kicsi több métert repült, és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy hiába a gyors orvosi beavatkozás, az életét már nem lehetett megmenteni.

Senki nem felejti el Dávidkát (Fotó: Ripost)

Csillának és Lacikának végig kellett néznie, ahogy a családjuk legkisebb tagját örökre elveszítik, L.L. Junior pedig mindeközben élete legborzalmasabb autóútján vett részt: épp vidéken koncertezett, amikor értesítették őt a balesetről.

„Egy fesztiválon voltam, épp lejöttem a színpadról, amikor csörgött a telefonom. Csilla barátnője hívott, elmondta, hogy nagyon nagy a baj, történt egy baleset, és a gyermekemet éppen újraélesztik. Kétszázhatvan kilométerre, Esztáron voltam, és azonnal elindultam Budapestre. Közben a fiam életéért könyörögtem, de tudtam, egyre kevesebb az esély… Könyörögtem, zokogva imádkoztam az autóban, hogy ne vegye el tőlem a Jóisten Dávidot. El is ájultam a kocsiban, fellocsoltak vízzel, három órán keresztül okoltam magamat, hogy miért nem voltam ott vele...” – mondta el a Tények Plusznak tavaly szeptemberben L.L. Junior.

Fotó: Facebook

Az énekes és Csilla sosem fogják elfelejteni imádott gyermeküket, ám nagyobbik fiuk, Lacika miatt talpra álltak, és méltósággal viselik az embertelen fájdalmat.

De nem csak ők, a közvélemény sem feledi Dávidkát. Tavaly szeptemberben, a temetésen több százan vettek végső búcsút a kisfiútól, és ahogy azt a Ripost nemrégiben megírta, a Fiumei úti sírkertben rendszeresen látogatják a rajongók és a jóakaratú emberek Dávidka sírját: plüssállatokat, apró játékokat helyeztek el a nyughelynél.

Fotó: Ripost

Legújabb fotóink azt bizonyítják, hogy a csendes, zuglói utcában is örökké emlékeznek Dávidkára. A baleset helyszínét tucatnyi játék, plüssállat, kisautó és mécses borítja. A tragikus helyszín mellett elhaladva az emberek lelassítanak, meg-megállnak egy pillanatra, így megadva a tiszteletet a mindig mosolygós, életvidám kisfiúnak. Lesi Dávidkát a mai napig egy ország gyászolja, és a jelek szerint emléke nem merül majd feledésbe.

Vádlott lehet az édesanyából

Ahogy azt a Ripost hétfőn megírta, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt még mindig folyik a nyomozás Dávidka halálának ügyében. Az ügyészség az édesanyát, Hopp Csillát és a barátnőjét gyanúsítja, és sajnos könnyen lehet, hogy hamarosan vádemelésre kerül sor. A közvélemény úgy véli, Csilla már eleget bűnhődött azzal, hogy elveszítette imádott gyermekét, és a fiatal nő ügyvédje is bizakodó. „Ha a legrosszabb forgatókönyv bekövetkezik, és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt elítélik Csillát, akkor egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat rá. Véleményem szerint azonban ebben az ügyben végrehajtandó szabadságvesztés szóba sem jöhet. Ennek ellenére sajnos számítunk rá, hogy ha vádemelésre kerül sor, több éven át húzódó procedúra vár ránk” – fogalmazott korábban lapunknak dr. Horváth B. Gábor.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!