2 éve

Teljes titokban eltemették Gesztesi Károlyt, így néz ki a sírja

Szűk családi körben búcsúztatták a tragikus hirtelenséggel elhunyt színészt. A szertartáson Lagzi Lajcsi trombitált.

Csütörtök délután, teljes titokban, szűk családi körben vettek végső búcsút a január 4-én elhunyt Gesztesi Károlytól.

Fotó: Szabolcs László

A sírkertben már jóval a szertartás előtt nagy volt a készülődés, biztonsági őrök ügyeltek a rendre. A szertartáson körülbelül ötven-nyolcvan fő vett részt. A január 4-én elhunyt színész fejfáján a következő idézet látható: Viszontlátásra az Úr napján.

Fotó: Ripost

Ezt Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója üzente Gesztesinek a tragédia után.

A temetésen Lagzi Lajcsi trombitált, rajta kívül még L.L. Junior és Hajdú Péter, Sváby András vett részt a szertartáson, ami körülbelül délután három óráig tartott.

Gesztesi sírját azóta virágok és koszorúk borítják.

Fotó: Ripost

Sőt, egy kis játékautót is ráhelyeztek, a színész egyik szinkronszerepére emlékezve.

Fotó: Ripost

Természetesen Liptai Claudia is ott volt, hogy végső búcsút vegyen volt férjétől, Panka nevű lánya édesapjától.

Január 13-án, hétfőn este a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában is megemlékeznek Gesztesi Károlyról. A Bors információját Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is megerősítette a lapnak. A 19 és 23 óráig tartó megemlékezésen találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel, miközben róla készült fotókat vetítenek majd a megjelenteknek. Az esemény nem nyilvános, Eszenyi már a hivatalos meghívókat is kiküldte a színészek számára.

A lap úgy tudja, Gesztesi Károly rajongói és tisztelői, illetve azok, akik nem kaptak meghívót az eseményre, aznap a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket, például virággal és gyertyagyújtással.

Gesztesi Károly a hétvégén vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség, és próbálták ötven percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!