2 éve

Előkerült egy interjú: Gesztesi Károly megjósolta, mi fog vele történni

Megdöbbentő, mit mesélt még 2008-ban a január 4-én elhunyt színész.

11 éve felvett, de sosem közölt interjú jelent meg a Best magazinban. Akkor Gesztesi Károlyt rettenetesen megrendítette az olimpiai bajnok, Kolonics György halálhíre, akinek edzés közben váratlanul megállt a szíve. A tragédia utánGesztesi úgy érezte, hogy változtatnia kell az életén.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Karcsi, állj le! Rengeteget dolgozom, keveset pihenek. De, mi értelme mindennek, ha utána nem látom majd felnőni a gyerekeimet? A lányom még csak kétéves lesz, szeretnék ott lenni, amikor leérettségizik, amikor férjhez megy” – mondta a lapnak 2008-ban Gesztesi.

Két évvel később a Jóban Rosszban című sorozatban alakított karaktere infarktust kapott, ekkor kezdett újra a témával foglalkozni.

„Vagy agyvérzést fogok kapni, vagy infarktust. Rájöttem, ez nem mehet így tovább! Inkább keressek kevesebbet, de véget kell vetnem az öngyilkos rohanásnak” - mondta akkor a színész.

Amint a Ripost is beszámolt róla, Gesztesi Károly január 4-én vezetés közben lett rosszul, infarktust kapott. A mentősök ötven percig küzdöttek az életéért, de nem jártak sikerrel. A színészt január 9-én Budakalászon a Csalogány utcai temetőben kísérték utolsó útjára a családtagjai és legközelebbi barátai. Gesztesi Károly 56 éves volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!