3 éve

Eltűnt a macitenger L.L. Junior kisfiának sírjáról

Eltűntek a mackók L.L. Junior kisfiának sírjáról. A két és fél hónappal ezelőtti tragédia óta a rajongók és az együttérző emberek nap mint nap kilátogatnak a sírhoz, rengeteg ajándékkal megemlékezve a fiatalon elhunyt Dávidkáról.

Néhány héttel ezelőtt még óriási macitenger borította L.L. Junior kisfiának sírját. Dávidka augusztus 31-én hunyt el tragikus körülmények között, amikor elgázolta őt egy szabályosan közlekedő autó Zuglóban.

A kisfiú a tragédia után két héttel ünnepelte volna a negyedik születésnapját, halála mélységesen megrázta a családot és az egész országot.

Fotó: Markovics Gábor

Nemcsak a rokonok, de a rajongók és az együttérző emberek is rendszeresen kilátogatnak a kisfiú nyughelyéhez a Fiumei úti sírkertbe. A látogatók nem érkeznek üres kézzel: kisebb és nagyobb plüssállatokat, virágokat, mécseseket, apró játékokat és rózsafüzéreket helyeznek el a síron.

A Ripost elsőként közölt fotót a megindító látványról, ahogy halottak napja előtt néhány nappal több tucatnyi plüssállat borította be az apró síremléket.

Mostanra azonban megváltozott a temetői látkép, Dávidka nyughelyéről eltűntek a játékok, csupán a kisfiú bekeretezett fotója, néhány mécses, lámpás és két plüssállat díszíti a sírt.

Ha tudni szeretnéd, hogy ki tüntette el a macikat és miért, keresd a Ripost napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!