3 éve

Kiborult a magyar énekesnő: zokogva kért bocsánatot egy videóban

A híresség a NOX sikerei csúcsán egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy szerelmi csalódása miatt egészen Ausztráliáig menekül.

Sírva kérte rajongói bocsánatát egy múltbéli hiba miatt Péter Szabó Szilvia! Az énekesnő tíz évvel ezelőtt, egy szerelmi csalódás miatt döntött úgy, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik az országból.

Bánatában egészen Ausztráliáig menekült. Szilvia élete azóta rendbe jött, szerelmes lett és gyermeke született, ám teherként cipeli a múltját: bántja, hogy soha nem kért bocsánatot a rajongóktól, amiért cserben hagyta őket.

„Tudtam legbelül, hogy nem adtam meg a rajongóimnak azt, amit kellett volna, amiért olyan régóta szerettek. Úgy jöttem le a színpadról, hogy gyűlöltem magam azért, hogy azok az emberek úgy mentek haza, hogy becsaptam őket. Nem azt kapták tőlem, amit adni tudok. Hiába voltunk fent a csúcson és dübörgött minden, azt éreztem, ha nem megyek el és nem kapom vissza a fényemet, akkor nem állhatok fel a színpadra, mert az nem fair" – fogalmazott a Tények Extrában az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!