3 éve

Pártos Csilla döbbenetes vallomása: ezt teszi a fiával Pécsi Ildikó

Az egykori családtagok között mára végképp elmérgesedett a viszony, aminek a levét Csilla fia issza meg.

Továbbra sincs béke Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. Mindez azért különösen fájdalmas a jógaoktatóként dolgozó Csilla számára, mert már csak hetek kérdése, és fiát rendőrökkel és végrehajtóval kilakoltatja a nagymamája az egykori családi otthonból.

Az egyetemista fiúban pedig joggal merül fel a kérdés: attól, hogy a szülei elváltak, neki miért kellene elhagyni családja tulajdonát, gyermekkori otthonát, miközben erről őt senki sem kérdezte meg - írja a Blikk.

"Bárhogy is alakul, én biztos, hogy mindig segíteni fogom a fiamat. Nem fordulhat elő, hogy a lakhatására és a megélhetésére ne találjak megoldást. Egyszerűen érthetetlen, hogy a családom többi tagja miért nem ugyanígy érez?" - mondta el a lapnak Csilla.

Pécsi Ildikó egykori menye úgy érzi, felfogásbeli különbségek miatt nem tud megegyezni egykori családjával. Csilla szeretné, ha kibékülnének és rendeznék a viszonyt egykori anyósával, hiszen korábban legendásan jóban voltak. 

Most úgy érzi, kiforgatták őt a vagyonából, hiszen bár a családi házuk a volt férje nevén volt, Csilla is beleadta a keresetét az otthon építésébe, szépítésébe.

Az is bántja, hogy volt férjétől alig kap tartásdíjat, így egyedül kell eltartania egyetemista fiukat. 

"Lehetetlen, hogy akik egyszer őszintén, mélyen szerették egymást, már arra se legyenek képesek, hogy szót váltsanak. Legyen bármiféle anyagi gond, vita, per, gondoljunk a múltunkról bármit, a vétlent nem szabadna büntetni" - fogalmazott szomorúan.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!