3 éve

Kiderült, ezért nem vettek részt Koós János temetésén Korda Györgyék

A házaspár szerint a temetés nem egy show-mûsor. Õk inkább otthon, egymás között emlékeztek meg elhunyt barátjukról.

Több százan búcsúztatták személyesen Koós Jánost szerda délután a Farkasréti temetőben.

A ravatalozónál óriási tömeg gyűlt össze: az énekes szerettei, barátai, pályatársai és csodálói megrendülten állták körül a legenda koporsóját.

Ám, nem csak a temetőben gyászolták a mindig vidám művészt. Korda György és Balázs Klári személyesen nem tudtak részt venni a temetésen, de otthonukban szeretettel emlékeztek meg kedves barátjukról.

"Gyurival nem járunk temetésre, utoljára Aradszky Lászlóén voltunk. De ott is kerültük a nyilvánosságot, csendben róttuk le a kegyeletünket. Jani temetésére azért nem mentünk el, mert sajnos mindketten megfáztunk, és mivel még csalóka az időjárás, a háziorvosunk javaslatára otthon lábadoztunk. Mindkettőnket rendkívüli módon megrázott a halála, annyira hirtelen ment el... Nagyon szerettük őt" - mondta a %RIPOST%-nak Balázs Klári, aki lapunknak elárulta, hogy miként búcsúztak el szeretett barátjuktól.

"Szerdán egész nap Janira emlékeztünk. Régi fotókat nézegettünk és nosztalgiáztunk az elmúlt szép időkről. Nagyon szerettük őt, igazi jó barát volt, akivel sosem volt semmiféle konfliktusunk" - árulta el az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!