3 éve

Döbbenetes vallomás: szabad szellemben él feleségével a magyar zenész

Laár András úgy fogalmazott, megadták egymásnak a szabadságot, amivel azt kezdenek, amit akarnak.

Immár harmadik házasságában él és négy fiú boldog édesapja Laár András. Az örökifjú zenésznek nem mindennapi elképzelése van az emberi kapcsolatokról, amelyet az otthonában is alkalmaz.

"A szeretteimet nem tartom a tulajdonomnak, de ők sem tarthatnak engem. Senki sem birtokolhat, ettől függetlenül boldogan töltöm velük az időm" - mesélte a Story magazinnak. A zenész azt is hozzátette: a feleségével is csinálnak közös programokat, de nem őrzik egymást hét lakat alatt.

"Kiharcoltuk a kapcsolatunkban, hogy ne korlátozzuk egymást, és azt csinálunk, amit akarunk - de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül másokkal kell szerelmi életet élnünk. Megadtuk egymásnak a szabadságot, rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele".

Ezt az elvet követi a gyermeknevelésben is. Ma már tudja, hogyan kell jó apának lenni, ám idáig hosszú út vezetett. Az első fia, Dénes életében hosszú ideig nem is vett részt.

"Nem szerepeltem jól az apai létemben, és ebből kifolyólag később adódott egy nehéz időszakunk egymás közt, voltak gondjaink" - vallotta be a zenész. Mint mondta, ma már meg tud magának bocsátani, de csak azért, mert fia is megbocsátott neki.

Azt sem tagadja, hogy bár buddhista papként ismeri a kiegyensúlyozott lélek titkát, bizony ő is sokat kiabált. Ma már tudatosan figyel arra, ne emelje fel azonnal a hangját, ha valami idegesíti, de ahogy fogalmazott, "pukkancs" természetével még mindig harcol.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!