3 éve

Drámai vallomás, így próbálja leküzdeni a gyászt Tahi Tóth özvegye

Mint mondta, a mai napig nem tudta összepakolni tavaly elhunyt férje személyes tárgyait. Úgy érzi, férje még mindig vele van.

Kárászy Szilvia zongoraművész a mai napig nem tudta összepakolni tavaly elhunyt férje, Tahi Tóth László személyes tárgyait. Szilvia először novemberben, a születésnapján szerette volna örökre hátrahagyni a múltat, de úgy érzi, férje még mindig vele van. Tahi Tóth László tavaly február közepén hunyt el, felesége, Szilvia az utolsó pillanatig otthonukban ápolta. Szilvia egy ideig mindent megtett, hogy enyhítse fájdalmát, spirituális úton vett részt, családja és barátai körében is rengeteg időt töltött, az ünnepek alatt sem volt egyedül - írja a Lokál.

"Hálás voltam, hogy senki sem hagyott magamra. Manapság azonban már nem zavar az egyedüllét. Eljött a pillanat, mikor a lelkemben, mélyen legbelül is már készen álltam arra, hogy leüljek, és a szó szoros értelmében csak magam legyek, Laci nélkül, és tudatosítottam minden szinten, hogy elment" – vallotta Szilvia. Úgy érezte, gyásza feldolgozásának következő állomása az lehet, hogy kicsit átrendezi és elpakolja szerelme személyes tárgyait, hogy teret tudjon adni magának az új élet folytatásához.

"Először a születésnapomig adtam magamnak időt, november közepéig, azt gondoltam, akkor majd el tudok kezdeni egy új fejezetet. Végül, bevallom, nem ment. A mai napig nem bírtam összeszedni és eltenni Laci holmijait. Õ mindig nagyon ragaszkodott a tárgyakhoz, most, hogy már nincs velem, azon kaptam magam, hogy én is. Még a kis teáscsészéket sem akarom lecserélni a konyhában, mert közös emlék fűz hozzá" – vallotta be Szilvia.

Szilvia azt mondja, olykor úgy küzdi le férje hiányát, hogy egyszerűen hangosan beszél hozzá, válasz ugyan sosem érkezik, de érzi a jelenlétét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!