4 éve

Liptai Claudia megható vallomása: Levegőt sem kapok nélküle

Kicsit olyanok, mint a macska és az egér. Folyton zrikálják egymást, de a cicaharc mögött komoly érzelmek feszülnek.

Ha Liptai Claudia és Ábel Anita egy légtérben tartózkodik, garantált, hogy szem nem marad szárazon - a nevetéstől! Így történt kedd este is a mára már hagyományos, Liptai-Pataki féle Édeskettes címen futó sütő-show újabb előadásán, ahol a sztárpár vendége volt Anita és Csonka András is.

A telt házas produkció konyhai szempontból megint hozta a káoszos összevisszaságot, de végül elkészült a stíriai metélt és az almás pite is. Igaz, ez főként a mestercukrász, Pataki Ádám hathatós közreműködésének volt köszönhető, de a többiek is kitettek magukért és nem mentek a szomszédba egy kis szókimondó humorért.

Mielőtt azonban Claudiáék megkezdték volna egymás vég nélküli zrikálását, a TV2 műsorvezetője megható szavakkal köszöntötte vendégeit. Elsőként évtizedes legjobb barátnőjét, Ábel Anitát konferálta fel.

"Ha arra gondolok, hogy kik lesznek a vendégeink ma este, komoly érzelmi viharok ébrednek ennem. Olyan két ember jön, akik sajnos nagyon sok mindent tudnak rólam! Egy biztos, nagyon szeretem őket és nagyon örülök, hogy ma este velük lehetek. Biztonságot, adnak nekem, ők lesznek a köteleim. Jöjjön az első vendégem! Õ az, aki különleges helyet foglal el a szívemben, mert annyira régóta ismerem, hogy az már félelmetes. Rengeteg mindenen ment keresztül a mi kapcsolatunk, de végül mindig úgy érzem, hogy nélküle nem tudok élni. A vele való kontaktusra szükségem van. H mi ketten egy társaságba bekerülünk, azt senkinek nem kívánom. Onnantól mi leszünk a Muppet show két öregje, akik nagyon csúnyán viselkednek. Olyan nyelvet beszélünk, amit senki nem ért meg. Ugyanakkor egy biztos: elképesztő nagy szíve van és elképesztő támaszt képes nyújtani a nehezebb időkben is.

Jöjjön akkor a pálya- és páholytársam, Ábel Anita!

- konferálta föl barátnőjét Liptai Claudia a MOM Kulturális Központban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!