5 éve

Drámai időszak, nehéz pillanatokat él át a döntő előtt Pápai Joci

Bár szombat este az egész ország neki drukkol az Eurovíziós Dalfesztivál döntõjében, valami mégis nyomasztja az aranytorkú énekest!

Élete lehetősége előtt áll Pápai Joci, aki szombat este lép színpadra Kijevben az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A huszármentében éneklő, különleges hangú művésznek egy ország drukkol, mégis van valami, ami nagyon nyomasztja. Hatalmas harcok dúlnak a lelkében, hiszen már hetek óta nem láthatta imádott családját.

"Nekem a világon a legfontosabb dolog a családom, és be kell vallanom, bármennyire is nagy dolog, hogy én itt lehetek, mint magyar előadó, hatalmas harcok dúlnak a lelkemben. Megvisel, hogy nem tudok ott lenni velük, és lemaradok dolgokról, mint például arról, hogy kiesett a hatéves kisfiam, Zalán első foga. Pedig én vagyok a családban a fogtündér, a lányomnál, Hannánál is én voltam. Amikor megkaptam a fotót róla a feleségemtől, el is sírtam magam"

- vallotta be Joci a Blikknek.

"Sosem töltöttem el nélkülük hat napnál többet, így igen, vannak pillanatok, amikor nagyon hiányoznak, de persze mindennap beszélek velük. A fiam most aludt először nem az anyja mellett, ami azért nagyon nagy lépés, mert eddig erre nem volt hajlandó. S erről is lemaradtam! Persze valamit valamiért, most nekem itt, Kijevben kell teljesítenem, de azért ezek nehéz dolgok" - tette hozzá.

Joci szombat este nyolcadikként lép színpadra a fináléban. Biztosak vagyunk benne, hogy családja és az egész ország szeretete átsegíti a nehézségeken, és felejthetetlen produkciót nyújt majd!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!