5 éve

Kitudódott, zátonyra futott a híres magyar színésznő házassága

A színész-énekesnõ egy tévémûsorban vallotta be, hogy véget ért második házassága is.

Hét év házasság után újból egyedülálló anyuka lett Malek Andrea. A váratlan hírrel az énekesnő maga rukkolt elő a Ridikül című tévéműsorban. Andreának az első házasságából két fia, másodikból egy kislánya született. Bár sok évvel ezelőtt elvált fiai apjától, mindig is fontosnak tartotta, hogy az apaminta megmaradjon, és a fiúk semmiben se szenvedjenek hiányt.

„Nem volt kérdés, hogy a két fiúnak szüksége van az édesapjára” – mondta az énekesnő, majd halk, szomorkás hangon folytatta:

A két fiú édesapjától elváltam, és most a kislányom édesapjától is elváltam. Elváltunk, és ez nem könnyíti meg a helyzetet.(...)Az a jó, ha a gyerekek látják, hiába van krízis, a felnőtt ezt meg fogja oldani

– folytatta, majd hozzátette, fontos megértetni a gyerekekkel, hogy ők nem tehetnek semmiről. - „Ez az első, amit el kell mondani nekik a szemükbe nézve, hogy nem ők tehetnek róla.”

Malek Andrea 17 éve vált el először. Ausztriában nevelte fiait, ott szeretett bele kollégájába, Walter Lochmann zeneszerzőbe, aki második férje lett és akitől megszületett kislánya, Léna Sophie.

A Bors megkereste az énekesnőt, aki elmondta , már túl van váláson. Jól van, és rengeteget dolgozik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!