6 éve

Folyamatos orvosi felügyelet alatt áll az RTL Klub elfeledett sztárja

Az egykori mûsorvezetõ élete teljesen megváltozott, most pedig végre boldogabb, mint valaha.

Barta Sylvia, a TV2 első női időjárás-jelentője egykor az ország legkedveltebb női műsorvezetője volt. A nézők számos műsorban láthatták őt az RTL Klubon is, egészen tizenkét évvel ezelőttig, amikor a családalapítás miatt abbahagyta a televíziózást.

Azóta boldog házasságban él, két lánya van, a tizenkét éves Zsófia és a tízéves Dorka. Az egykori műsorvezetőnek viszont az élet sötét oldalával is meg kellett birkóznia, amikor ízületi gyulladása miatt

elképesztő fájdalmakkal élt.

"Másfél-két évig tartott, míg kiderült, mi a bajom. A betegségem gyógyíthatatlan, és a kezdeti időszakban iszonyatos fájdalmakkal járt, egy tollat alig tudtam megfogni, sőt, a járás is nehezemre esett. De mióta megállapították, mi a bajom, folyamatos orvosi felügyelet és kezelés alatt állok. Azóta jól vagyok, a betegségemet pedig szinten tartják az orvosok" - árulta el a %RIPOST%-nak Sylvia.

De mindennek a jó oldalát is felfedezte, a betegség új kapukat nyitott meg előtte: a nehéz időszak után elvégezett egy aerobic-sportedzői tanfolyamot, és zumbaoktató lett.

Az órái ráadásul prevenciós jellegűek, és ízületkímélőek, így neki sem kellett lemondania a mozgás öröméről, teljes életet él.

"Nagyon jó csapat alakult ki azokkal, akik az óráimra járnak. A zumba jó mozgásforma, volt, aki a szülés utáni depresszióból gyógyult ki általa. De vak, gyengénlátó és fogyatékkal élő gyerekeknek is tartok speciális órákat, akikkel nagyon megszerettük egymást. Amióta velük tornázom, azóta nincs betegségtudatom. Régen azt hittem, én beteg vagyok, ezzel a gondolattal éltem, küszködtem, de ez már a múlté."

Sylvia nem szeretne visszatérni a képernyőre, mert bár szerette, de úgy gondolja, annak megvolt a maga helye és ideje, most pedig mindennél boldogabb és kiegyensúlyozottabb az élete.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!