6 éve

Gyanúsan nagy a csend Rékasi Károly körül!

A máskor mindig pozitív színész már több mint egy hónapja nem jelentkezett Facebook-oldalán, összes márciusi elõadását lemondták!

Egyáltalán nem tudni, mi lehet Rékasi Károllyal: a színész február 2-a óta nem írt ki semmit Facebook-üzenőfalára. Pedig korábban, még balesete után szinte minden nap bejelentkezett, és láthatóan nemcsak informálta rajongóit, hanem erőt is gyűjtött belőlük.

Most azonban csak annyit tudni a színész állapotáról, amennyit február 26-án elárult: újra megműtötték, és valószínűleg coach segíti majd a felépülésben, mert nem bízik benne, hogy az egyedül is menni fog.

Ugyanekkor a Barátok közt stúdiójába már visszatért, mégis a József Attila Színház oldalán közleményben tudatják a nézőket: Rékasi Károly betegsége miatt március 20-án az Alku című előadás, 30-án a Feketeszárú cseresznye című előadás, a március 9-i és a március 26-i Boldogság című előadás és a március 12-i Komámasszony, hol a stukker? című előadás elmarad, tehát a színész egész márciusban nem tér vissza a színházba.

Nem tudjuk, mi lehet a csend oka, de jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk Rékasi Károlynak!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!