Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.23. 21:00

„Tudom, mit akar titokban minden férfi a nőktől – és ennek semmi köze a szexhez"

A szakember tiszta vizet öntött a pohárba.

Mindannyian szeretnénk tudni, hogyan tegyük sikeressé a kapcsolatainkat, és sokak számára ez egy hosszabb tanulási folyamat.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Fotó: Pixabay

Egy nő azonban azt állítja, hogy tudja, mi a titka a sikeres kapcsolatoknak és azt is elmondta, hogy mit akarnak valójában a férfiak a kapcsolataikban és mitől érzik magukat teljesnek. A tartalomkészítő és pszichológus a TikTok-on osztotta meg, hogy „mit akar minden férfi titokban a nőtől, de soha nem mondja el neki”. 

A pszichológus szerint az intimitásra vágyik minden férfi - és ennek nem feltétlenül kell szexuális intimitás formájában megnyilvánulnia - írja a Mirror.

Az a fajta intimitás, amire vágynak, az az, hogy közel akarják magukat érezni a szerelmükhöz, azt akarják érezni, hogy megnyílhatnak a legmélyebb félelmeikről, bizonytalanságaikról és kudarcaikról, és mégis elfogadják őket a nők

- állítja a szakember, aki szerint a társadalmi nyomás nagy a férfiakon, és úgy érzik, mindig teljesíteniük kell, meg kell oldaniuk mindent.

Elmondta, hogy a nők manapság elvárják a férfiaktól, hogy érzelmileg elég érettek legyenek ahhoz, hogy beszéljenek belső félelmeikről és érzéseikről, de amikor ezt meg is teszik, a nők gyakran pánikba esnek, és nem tudják, mit kezdjenek ezekkel az érzésekkel, mert a társadalom arra tanított minket, hogy a férfiak a problémamegoldók.

Ezért, ha nem tudják, hogyan oldjanak meg egy problémát, akkor gyengének látjuk őket

- fogalmazott a pszichológus, és azt mondta, hogy ez az oka annak, hogy a legtöbb férfi nem is nyílik meg a nők előtt, mert félnek attól, hogy megítélik őket vagy később felhasználják ellenük egy vita során.

Minden férfi mindig ezt az egy tulajdonságot keresi egy nőben, ami az édesanyjára emlékezteti, és ez nem az, hogy feltétel nélkül szeressék, hanem az, hogy feltétel nélkül elfogadják

- zárta gondolatait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek