KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.19. 15:30

"A férjem meghalt, és most a testvérével vagyok kapcsolatban - de az emberek elítélnek minket"

A nő a sógorával kezdett el randevúzni.

Kiverte a biztosítékot egy nő kapcsolatának története, de nem csak a nyilvánosság, hanem a saját családja körében is. Többen is "betegnek" titulálják őket.

Fotó: YouTube

Kaitlin, aki New Hampshire-ben (USA) él, négy évig volt házas párjával, és a párnak közös fia született. Kapcsolatuk során kábítószerfüggők lettek, ami viszályt okozott a házasságukban, és mindketten rehabilitációra kerültek. Míg Kaitlinnek sikerült leküzdenie a függőségét, férje, Aaron 2016-ban tragikusan meghalt túladagolásban.

Gyászában Kaitlin Aaron bátyjában, Roryban talált vigaszt. Annak ellenére, hogy kezdetben ellenszenves volt, kapcsolatuk Aaron halála után megváltozott, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Rory a Truly TV- nek nyilatkozva a YouTube-on azt mondta: "Valami rossz történt vele, és valami rossz történt velem, és végül megnyugvást találtunk egymásban."

Nemsokára bevallották romantikus kapcsolatukat a családjuknak, Kaitlin pedig megosztotta történetét a közösségi médiában, ahol záporoztak rá a kritikák. A TikTokon a felhasználók kapcsolatukat "betegnek" minősítették. 

"Rory hétvégente látogatóba jött, és így kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz" - tette hozzá Kaitlin. Rory folytatta: "Határozottan tétováztunk, hogy a kapcsolatunkat felfedjük a család előtt. Nem akartuk, hogy azt gondolják, hogy nem törődünk Aaronnal."

Aaron és Rory anyukájának kezdetben fenntartásai voltak Kaitlin és Rory kapcsolatával kapcsolatban. „Először arra gondoltam, mit érezne Aaron – nem lenne boldog” – vallotta be. Az idő múlásával azonban elkezdte támogatni szerelmi történetüket, és kijelentette a Love Don't Judge oldalán: "Nem tudod megválogatni, kibe szeretsz bele."

Kaitlin elmondta, hogy kezdetben bűntudata volt, amiért férje testvérével jár, de most már biztos a kapcsolatukban. Már hét éve együtt vannak és együtt nevelik a korábbi kapcsolataikból született gyerekeiket. Az emberek még mindig elítélik őket, de már nem érdekli a nőt, mit gondolnak róluk mások.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek