KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.10. 05:00

Rejtélyes haláleset sújtotta a királyi családot, most friss részletek derültek ki a tragédiáról

Továbbra is vizsgálják a tragédia körülményeit.

Mint megírtuk, 45 éves korában elhunyt Thomas Kinsgton, Lady Gabriella Kingston férje, holtan találtak rá gloucestershire-i otthonában. A mentők a helyszínre siettek, de már nem tehetettek érte semmit. A kezdeti hírek szerint nem merültek fel gyanús körülmények a királyi családtag halálának körülményei kapcsán, de sokkal többet nem lehet tudni arról, hogy mi történt.

gyertya, gyász, tragédia
Fotó: Unsplash

II. Erzsébet királynő unokatestvérének halála után a királyi család sokkos állapotba került. A halottkém szerint összefüggés lehet a Thomas által szedett gyógyszerek és a halála előtti lelkiállapota között, ezért azt fogják vizsgálni, hogy az általa szedett gyógyszer befolyásolta-e a halálát.

A vizsgálatnak nem szabad a halál végső okára korlátozódnia, amely egyértelmű és nyilvánvaló. A gyógyszeres kezelés és a lelkiállapota közötti lehetséges kapcsolat, ezért indokolt a vizsgálat. A halottkém szerint a halál impulzív volt, nem volt előre tervezett, éppen ellenkezőleg, Thomas tervezte a jövőjét

- fogalmazott a halottkém.

A Metro szerint a királyi család tagja fejsérülésbe halt bele, de idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Kingston meglátogatta szüleit, Martint és Jillt, együtt ebédeltek. Ezután az apja kiment sétáltatni a család kutyáit – de hazatérve a fiát már nem találták sehol. Az apa végül erőszakkal behatolt a kastély egyik lezárt épületébe, ott talált rá a fejsérülést szenvedett fiára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek