"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 10:30

Megsérült a válla, a saját temetését kell megterveznie a kétgyermekes Erikának

Egy kétgyermekes anyuka kénytelen volt megtervezni a saját temetését, miután vállsérüléssel ment orvoshoz, ahol azt a megdöbbentő hírt kapta, hogy valójában rákkal küzd.

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

A 33 éves Erika Diarte-Carr, mire orvoshoz fordult a panaszaival, már három éve hordozta magában a kissejtes tüdőrák egy rendkívül agresszív formáját.

Azóta az anyuka megkezdte a veszélyes rákforma gyógyítására irányuló kezeléseit, beleértve több műtétet, biopsziát, sugárkezelést és fájdalmas kemoterápiás kezeléseket. Idén szeptemberben azonban abbahagyta a kezeléseket, miután rájött, hogy azok már nem használnak. Az orvosok ugyanis közölték vele, hogy már csak három hónapja van hátra.

„Három hónap, ennyi időm van, amit a gyermekeimmel és a szeretteimmel tölthetek. Csak három hónap, hogy a legjobbat hozzam ki abból az időből, ami még hátravan” – kezdte keserűen Erika.

Miután értesült a sokkoló rákdiagnózisról, az anyuka gyorsan hízni kezdett, néhány hét alatt több mint 60 kilót szedett fel. Hamarosan egyéb egészségügyi problémákkal is küszködni kezdett, többek között csontritkulással, magas vérnyomással, Holdarc- és 2-es típusú cukorbetegséggel. A kétgyermekes egyedülálló anyuka azonban továbbra is teljes munkaidőben dolgozott, hogy etetni tudja két gyermekét.

Diarte-Carr most létrehozott egy GoFundMe oldalt, amelynek célja 5000 dollár, hogy segítsen megtervezni a temetését és több időt tölteni a családjával. A család egy kempingezést tervez, és remélik, hogy a gyerekek még egy karácsonyt átélhetnek az édesanyjukkal - írja a The Sun. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek