"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 14:00

Levágta a körmét, intenzívre került a 4 gyerekes édesapa

Az anyósa mentette meg a 4 gyermekes édesapa életét, aki felsértette a körmét miközben levágta.

Egy négygyermekes apuka rendkívül közel került a halálhoz egy egyszerű körömvágási baleset után. Életét az anyósának köszönheti, aki ragaszkodott ahhoz, hogy kikérjen egy másodlagos orvosi véleményt.

kéz, köröm
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A 43 éves Tatton Spiller véletlenül megvágta a kezét az ollóval, miközben levágta a körmét. A kezén a vágás hamarosan megduzzadt. Később rosszul kezdte érezni magát, de amikor elment kivizsgáltatni egy klinikára, hazaküldték. Az anyósa ragaszkodott hozzá, hogy azonnal menjen vissza, akkor kiderült, hogy Tatton tüneteit vérmérgezés okozta. Tatton végül öt napot töltött az intenzív osztályon, de alig emlékszik az ott töltött időre.

„Gyakran próbáltam megszökni, de nem voltam elég jól, hogy hatékony legyek. Amikor a pszichológus meglátogatott, nem tudtam megmondani, milyen évet írunk, a miniszterelnököt vagy a hét napját. Ragaszkodtam hozzá, hogy 1996-ban vagyunk. Amikor Katie bejött a kórházba, a jelenléte kiemelt a ködből. Azzal a szóval üdvözölt, hogy „Helló, szerelmem”. Nem tudtam megszólalni. Mindketten sírtunk. Akkor az ebédnél sikerült felülnöm, és egy keveset ennem. Furcsa, egyfajta randevú volt. Ezután a normál kórterembe küldtek, hogy felépüljek” – emlékezett vissza Tatton, aki még egy hetet töltött kórházban, mialatt antibiotikumokkal kezelték.

„Rengeteget fogytam. 16 hónappal később csodálkozva tekintek vissza arra az időre. Nehéz dolog megérteni a saját halandóságunkat. A gondolat, hogy tényleg nagyon-nagyon közel voltam a halálhoz, nem tűnik valóságosnak. Talán nem is lehet valóságosnak érezni” – elmélkedett Tatton, aki arra buzdít másokat, hogy legyenek tisztában a szepszis tüneteivel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek