KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.19. 17:00

Kettős tragédia: gyermekével a szíve alatt vesztette életét a kismama

A 38 éves, leendő anyuka egy rendőrautóval ütközött: a balesetben ő és a meg nem született gyermeke is meghalt.

Egy várandós kismama és a gyermeke vesztette életét az A20-as autópályán Elthamben. A leendő édesanya csütörtökön este ütközött össze a Metropolitan Police (Fővárosi Rendőrség) jelzés nélküli autójával.

gyertya, gyász, tragédia
Gyermekével a szíve alatt hunyt el a kismama / Fotó: Unsplash

A brutális balesetet követően a sürgősségi szolgálatok, köztük a londoni mentőszolgálat, a londoni tűzoltóság és a londoni légimentők is a helyszínre siettek, ám minden erőfeszítésük ellenére a 38 éves nő - aki a baleset idején már a terhessége vége felé járt - és a meg nem született gyermeke is elhunyt. A hírek szerint az áldozat családját értesítették a történtekről, valamint speciálisan képzett tisztek támogatják őket. A szívszorító ügyben a rendőrség nyomozást indított.

Az ütközés körülményeinek kivizsgálása folyamatban van a Független Rendőrségi Hivatal által, és minden lehetséges módon segíteni fogjuk a vizsgálataikat

- nyilatkozta Trevor Lawry detektívfőfelügyelő, aki a rend fenntartásáért felelős Greenwichben, mialatt részvétét fejezte ki az elhunyt nő családjának.

Úgy tudni, az esetet követően a jelöletlen autóból két rendőrt szállítottak kórházba, ám azóta már mindkettőjüket hazaengedték - írja a Daily Star.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek