KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.22. 19:30

Egy kisfiú állítja, hogy előző életében meghalt a Titanicon: hátborzongató képeket készített a tragédiáról

Az anya szerint ezt nem tudhatta volna a fiú kívülről...

Egy fiatal azt állítja, hogy előző életében a Titanic fedélzetén halt meg, amikor az több mint 100 évvel ezelőtt elsüllyedt.

Fotó: YouTube

A wisconsini Jamey élete nagy részében úgy tudta, hogy ő is egyike volt annak az 1517 embernek, aki meghalt, amikor a hajó 1912. április 15-én elsüllyedt - pontosabban a Titanic építésze, Thomas Andrews volt.

Édesanyja most arról mesélt, milyen volt az élet a kisfiúval. Állítólag rajtakapta a gyereket a bébiszitterével, amint a Titanic című 1997-es film második felét nézte, amelyben Kate Winslet Rose Dewitt Bukatert, Leonardo DiCaprio pedig Jack Dawsont alakította.

Másnap elkezdett rajzolni és festeni képet a Titanicról. Az első két hétben valószínűleg 50 képet festett

- kezdte az anya.

Rajzai a hajót több mint 100 ablakkal ábrázolták, míg egy másikon a hajó összes szintjét bemutatta, ami a belsejében volt.

Kívülről tudta, hogy néz ki a hajót. Ezt nem lehet megtanulni, ha megnézed a filmet. A film valójában inkább a szerelmi történetről szólt

- tette hozzá.

Jamey teljesen kiborult attól, hogy a kazánházban lévő emberek haltak meg először, mintha az ő hibája lett volna, hogy csapdába estek. Elkezdett magáról a balesetről beszélni, és arról, hogy nem lett volna szabad megtörténnie, hogy voltak hibák, voltak elhibázott dolgok, és a kazánházban lévő embereknek nem lett volna szabad csapdába esniük. Még sírt is emiatt.

A ma 19 éves fiatalember így nyilatkozott: 

Thomas Andrews voltam. Feláldozta magát azért, hogy mások kijuthassanak a hajóról. Ez egy szörnyű tragédia volt, és én megbékéltem azzal a tudattal, hogy a Titanicon haltam meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek