Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.15. 17:30

Durva dologgal vádolják Elon Muskot: tényleg megtette?

Egy filmrendező akadt ki Elon Muskra.

A világ egyik legmegosztóbb emberének számít Elon Musk, a géniusz innovátor, aki a Tesla, SpaceX és az X mögött is áll. Eltökélt célja, hogy egyszer eljuttassa a Marsra az emberiséget, és később ott is éljünk, de előtte hiper-szuper autókat és különböző technológiai újdonságokat hoz a földlakók életébe – legutóbb például egy robotot mutatott be pár napja.

Elon Musk
Elon Musk / Fotó: AFP / afp

A We, robot névre keresztelt eseményen bemutatkoztak a Cybercab és a Robovan is, de a legnagyobb figyelmet talán az Optimus névre keresztelt, emberszerű robotok kapták, hiszen olyanok voltak, mintha egyenesen egy sci-fi filmből léptek volna ki – az esemény neve mellett ez is az Én, a robot című 2004-es Will Smith-filmre emlékeztette az embereket.

Most emiatt az Én, a robot rendezője, Alex Proyas akadt ki Elon Muskra, ugyanis burkoltan, de lopással vádolta meg az üzletembert:

Hé, Elon, visszakaphatnám légyszi a designjaimat?

Ezzel egyértelműen arra utalt a rendező, hogy Elon Musk a legújabb csodáinak ötletét nagy valószínűséggel az Én, a robot című filmből vette, vagy csúnyább szóval élve: "lopta". Persze minden bizonnyal csak arról van szó, hogy az innovátort megihlette az idén 20 éves alkotás, valószínűleg nem kell semmiféle "gonoszságra" gondolni ezzel kapcsolatban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek