KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.05. 14:00

Gyászba borult a család: tinédzser lánya találta meg a holtan fekvő édesanyát

A kétgyermekes családanyára az ágyban fekve talált rá a lánya.

Az ágyban fekve talált rá holtan a pezsgő, 34 éves édesanyára a tinédzserkorú lánya. Az észak-walesi Connah's Quay-ben élő, kétgyermekes Sarah Thompson korábban már legyőzte a gégerákot, ami miatt nyolc hónapra a hangját is elvesztette.

Az ágyában fekve találtak rá holtan a kétgyermekes édesanyára / Fotó: GoFundMe

A szörnyű felfedezés a múlt hétvégén történt, a családot pedig mélységesen lesújtotta ez a szörnyű veszteség. Elmondásuk szerint a fiatal nő egy élettel teli, kedves ember volt, akit rengetegen szerettek.

Nagyon népszerű volt, és hatalmas baráti társasággal rendelkezett. Az emberek a történtek után rengeteg virágot helyeztek el a ház előtt, ami jól mutatja, milyen sokan ismerték őt

- nyilatkozta Sarah édesanyja, Gail.

Sarah nagyon okos nő volt, társaságkedvelő és pezsgő. Nagyon nagylelkű is, mindig adott kölcsön azoknak az embereknek, akiknek szükségük volt rá

- tette hozzá a gyászoló nő.

Gail azt is elárulta, a lánya sok szenvedésen ment keresztül, amikor 2018-ban rák miatt megoperálták, de erős maradt és igyekezett a lehető legjobb édesanya lenni a két gyermeke számára, akiknek a támogatására - valamint a temetési költségek finanszírozására - egy GoFundMe-oldalt indítottak el.

Ez egy hatalmas sokk. Nem tudjuk felfogni, egyszerűen nem érezzük valóságosnak

- mondta el Gail.

Azt, hogy pontosan mi okozta  halálát, nem hozták nyilvánosságra - írja a The Sun.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek