Létrehozva: 2024.10.13. 11:00

"Azt akartam, hogy tudják, legyőztem a rákot" - 13 éves fiú állt ki a nyilvánosság elé

A brentwood-i tinédzser sikeresen legyőzte a rákot.

A 13 éves Easton Reeder-t mindenki egy magabiztos, kedves és életvidám gyereknek ismeri. Számtalan sportot űz, sok időt tölt a családjával és barátaival, de most azért boldogabb minden eddiginél, mert legyőzte a rákot. A brentwood-i tinédzsernél agydaganatot diagnosztizáltak és a kényszerkezelések során egy Austin Pollack nevű újságíróval ismerkedett meg. Az újságíró egy rendezvény keretén belül ismerte meg a kisfiút. A rendezvényt pénzgyűjtés céljából hozták létre, a befolyó összeget a Vanderbilt Monroe Carell Jr. Gyermekkórház gyermekonkológiájára szánták. A rendezvény során Easton egy szívhez szóló, megindító beszédet mondott az állapotáról, és Pollackot annyira megérintette a története, hogy jobban meg akarta ismerni a fiút. 

A fiatal Easton számára nehéz lehetett megbarátkozni a betegség tudatával (Képünk illusztráció) Fotó: Tima Miroshnichenko


 

Legalább 200 ember előtt állt fel, és szívből beszélt. Kristálytiszta volt.


Pollack az est után interjúzni kezdett Easton-nel, és fiatal kora ellenére Easton készségesen válaszolt az újságíró által feltett kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy mi volt az életében a legnagyobb dolog, amit nyert így válaszolt:

A Trevor elleni harc megnyerése, így hívom a tumorom. Nem akartam, hogy a rákbetegségemről ismerjenek. Azt akartam, hogy arról ismerjenek, hogy legyőztem és Easton vagyok. Lehet, hogy Trevor kezdte a csatát, de a háborút én nyertem.

Easton Reeder története a NewsChannel5Nashville oldalán megtalálható.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek