KÜLFÖLD

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.10.04. 17:15

„A férjem azt akarja, hogy plasztikai műtéttel „javíttassam meg” a megereszkedett testemet, miután szültem neki 3 gyereket”

Egy anyuka tanácsot kér, miután a férje arra kérte, hogy plasztikai műtéttel „javíttassa meg” a testét, miután világra hozta három gyermeküket – most nem tudja, mit tegyen.

Egy nő „kevesebbnek” érzi magát, miután a férje arra kérte, hogy plasztikai műtéttel „hozza rendbe” a terhesség utáni testét. Elmondta, hogy három gyermeket hozott világra, és ez bizony nyomot hagyott a testén, különösen a köldökén.

sír, síró, szomorú, nő
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A férjem – aki 44 éves – megkérdezte, hogy plasztikai műtéttel „megjavíttatom-e”, ahogy a köldököm kinéz három gyerek után. Hogyan válaszoljak erre?

– kezdte történetét a Redditen a 38 éves anya, majd hozzátette, hogy úgy gondolja mindig is jó formában volt, és most is elégedett azzal, ahogy kinéz – de a férje úgy véli, hogy „javításra” van szüksége.

Megértem, amit mond, de egyszerűen ez az én testem most, hogy gyerekeket szültem. Rendszeresen edzek, egészséges testzsír-százalékom van, és semmilyen diéta vagy edzés nem fogja eltüntetni azt a tényt, hogy három terhességem volt

– magyarázza az elkeseredett anyuka, majd így folytatta:

Tegnap este vacsoránál újra felhozta a barátok előtt, és hihetetlenül kínosan éreztem magam. Tisztelem azokat, akik plasztikai műtétet végeztetnek, mert jobban érzik magukat tőle – de ez olyasmi lenne, amit kizárólag miatta tennék, és őszintén szólva, még abban sem vagyok biztos, hogy ez lehetséges-e.

A nő azt szeretné, ha a férje megértené, mennyire bántották őt a szavai. A bejegyzésére válaszolva az egyik felhasználó ezt írta:

Őszintén szólva, szerintem csak annyit kellene mondanod: 'Miért érezted úgy, hogy rendben van azt sugallni a barátaink előtt, hogy a testem tönkrement?' Erősen kétlem, hogy ne tudná, hogy amit mondott, az rendkívül kegyetlen volt.

Egy másik felhasználó hozzátette: „Nyilvánosan, mások előtt hozta fel ezt a témát? Istenem, ha velem történt volna, azért keményen megfizetett volna. Tehát, mivel folyamatosan nemet mondasz neki, úgy döntött, hogy emeli a tétet, és megaláz téged a barátaitok előtt?"

Egy harmadik felhasználó így szólt: „A férjed nagyon tiszteletlen. Három gyermeket szültél neki, és van képe azon lovagolni, hogyan néz ki a köldököd? És még ahhoz is van benne bátorság, hogy erről beszéljen, és megalázzon mások előtt?

Ez egyike azoknak a helyzeteknek, amikor óvatosan kell eljárni. Az ilyen viselkedés, ha nem kezelik, fokozódik. Jó, hogy elégedett vagy a saját testeddel és elfogadod azt. Mindenki másnak békén kellene hagynia, és örülnie kellene neked.

– idézi a Mirror a reakciókat. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek