KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.28. 16:30

"Valami nagyon bizarr dolgot láttam a szekrényemben: most biztos vagyok abban, a feleségem megcsal!"

Megmagyarázhatatlan dologra lett figyelmes a gyanakvó férj.

A megcsalás a többség szerint az egyik legaljasabb dolog, amit a párjával szemben elkövethet az ember, és ami egyben a kapcsolat azonnali végét is jelentheti. A hűtlen felek emiatt nagyon ügyelnek arra, nehogy kiderüljön, több vasat tartanak a tűzbe, ám időnként elég egy apró figyelmetlenség is, és a kártyavár összedől. Egy férj például azután kezdett el arra gyanakodni, hogy a felesége megcsalja őt, miután belenézett a szekrényébe.

férj, feleség, házasság, párkapcsolat, vita, konfliktus
Furcsa dologra lett figyelmes a gyanakvó férj a szekrényben / Fotó: Pexels

A férfi Redditen számolt be arról, amint körülbelül fél éve arra lett figyelmes, olyan ruhák hevernek a szekrényében, amikről biztosan tudta, nem az övéi. Miután a helyzet egyre furcsább lett a számára, úgy döntött, beszél a feleségével a rejtélyes öltözékekről, a nő reakciója pedig még inkább megerősítette őt abban, a párja hűtlen lett hozzá.

Kapásból azt kérdezte: azt hiszed, megcsallak? Megkértem, hogy képzelje magát az én helyembe, és próbálja megmagyarázni, hogyan másként lehetne értelmezni ezt a helyzetet. Soha nem adott választ erre a kérdésre

- ecsetelte a férj, majd hozzátette, a neje természetesen állította, semmit sem tud.

A férfi ezután kérte, hogy belenézhessen a nő telefonjába, aki ezt jóváhagyta, ám semmit sem talált a készülékben. Ezután a család több tagjánál is érdeklődött az öltözékek felől, de senki nem tudott semmiről: mindez végképp meggyőzte őt a felesége hűtlenségéről.

A bejegyzés alatti kommentszekcióban a Reddit-felhasználók közül is többen úgy vélték, a posztoló feleségének szeretője van.

Nyilvánvaló, hogy megcsal téged. És a legrosszabb az egészben az, hogy beviszi a szeretőjét a házadba. Ez hatalmas tiszteletlenség veled és a kapcsolatotokkal szemben

- jegyezte meg az egyik kommentelő, mialatt néhányan azt javasolták a férjnek, szereljen fel egy kamerát a házban, amivel kézzelfogható bizonyítékot szerezhet a hűtlenségről - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek